De jacht

De jacht - Patricia Snel | Fthsonline.com

...kt, maar van sommige dieren kon vrijwel elk deel gebruikt worden, bijvoorbeeld voor kleding, huishoudgerei, gereedschap, lijm, smeersels of muziekinstrumenten ... De Jacht | Serie | MijnSerie ... . Jachten te koop bij De Valk Jachtmakelaar. Altijd meer dan 500 kwaliteits motor- en zeiljachten te koop. Zeven verkoopkantoren in Europa. De jacht gaat over een journaliste, Eva Sanders, die voor een reportage naar Congo reist. Ze logeert er op het landgoed van de koloniale familie du Bonnet en werkt samen met hun zoon, die fotograaf is. Als er een vooraanstaande activist op een jachtfeest verdwijnt en ze informatie krijgt toegespeeld, ... In De Jacht kan u in deze periode verzorgde dagschot ... De Jacht - Videoland ... . Als er een vooraanstaande activist op een jachtfeest verdwijnt en ze informatie krijgt toegespeeld, ... In De Jacht kan u in deze periode verzorgde dagschotels of menu's afhalen. Goeie kost, met producten uit eigen streek vers bereid door onze Chef Steppe. U kan ons steeds contacteren in verband met vragen over toekomstige events, ook bezoeken ter plaatse op een veilige afstand zijn mogelijk na afspraak. De Jacht: De Jacht volgt de onderzoeken van een speciale eenheid van de politie die geleid wordt door rechercheur Lea Smid met de hulp van forensisch psychiater Thomas Wolff. Het duo is gespecialiseerd in de jacht op seriemoordenaars die niet passen binnen de traditionele gedragspatronen. De Jacht is een spannende misdaadserie bij SBS6. In De Jacht volgen we de onderzoeken van een speciale eenheid van de politie. Deze eenheid wordt geleid door een vrouwelijke re...

INFORMATIE

AUTEUR
Patricia Snel
DIMENSIE
9,52 MB
BESTANDSNAAM
De jacht.pdf

OMSCHRIJVING

Journaliste Eva gaat voor een reportage voor Global Travel Magazine naar Congo. Ze logeert nabij Kinshasa, op het landgoed van de rijke familie Du Bonnet. Op het jaarlijkse jachtfeest, georganiseerd voor de high society, krijgt Eva schokkende informatie doorgespeeld van een man met de boodschap dat niets is wat het lijkt. Aanvankelijk begrijpt ze niet wat ze ermee moet. Wanneer deze man niet veel later wordt vermoord, raakt Eva al snel betrokken in een netwerk van corruptie, misdaad en leugens. Wie kan ze nog vertrouwen in haar zoektocht naar de waarheid?

Wil je het boek lezen?De jacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patricia Snel. Lezen De jacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN