LAW 11 - Grenslandpad

LAW 11 - Grenslandpad - Diversen | Fthsonline.com

...lwerk nodig. Eerst met de trein naar Lommel en vrijwel onmiddellijk overstappen op buurtbusje 272 naar Luyksgestel (NL) ... Wandelgids 11 LAW Grenslandpad | Wandelnet | 9789071068911 ... ... . Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW's®) vormen samen met Streekpaden een landelijk dekkend routenetwerk van ca. 11.500 km in Nederland. Langs de mooiste stukjes van Nederland, zoveel mogelijk over onverharde paden en wegen, door bossen, heide of langs idyllische dorpen en historische steden. LAW 11 - Grenslandpad (Paperback). Bij de totstandkoming van de Europese Unie in 1994 zijn de grenzen formeel opgehev ... Het Grenslandpad, LAW 11 - De Wandel Website van Fred ... ... . LAW 11 - Grenslandpad (Paperback). Bij de totstandkoming van de Europese Unie in 1994 zijn de grenzen formeel opgeheven. Ruim 150 jaar werd er aan... grenslandpad. Zoek op kaart (current) Zoek op lijst Adverteren Contact Over ons. 108 overnachtingsplaatsen langs het Grenslandpad - LAW 11 <

INFORMATIE

AUTEUR
Diversen
DIMENSIE
7,82 MB
BESTANDSNAAM
LAW 11 - Grenslandpad.pdf

OMSCHRIJVING

Bij de totstandkoming van de Europese Unie in 1994 zijn de grenzen formeel opgeheven. Ruim 150 jaar werd er aan weerzijden van de landsgrens op eigen wijze gewoond, gewerkt, geregeerd, gebouwd, gereisd, gefeest, gehandeld, gesmokkeld, gewaakt, gevochten, geleden, geloofd en geleefd. Dat alles heeft zijn sporen nagelaten. Het is boeiend om te pogen aan de aanwezigheid van kasseien, verdedigingswerken, biermerken, grenskerken, kanalen, populierenrijen, verkavelde gronden, meetjesland, bordjes met "privaat, telefoonpalen, sanseveria's en rolluiken vast te stellen waar de grens ooit was of misschien nog altijd bestaat.Dat levert een boeiende zoektocht op met allerlei cultuurhistorische en culinaire verrassingen, door een afwisselend en aantrekkelijk wandellandschap, vanaf het Zwin tot aan de Maas of andersom.

Wil je het boek lezen?LAW 11 - Grenslandpad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diversen. Lezen LAW 11 - Grenslandpad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN