De broze wolk

De broze wolk - Emy Geyskens | Fthsonline.com

...enpraktijk Op de Roze Wolk koppels op een zo persoonlijk en compleet mogelijke manier begeleiden voor en na de bevalling ... De broze wolk - Emy Geyskens, Anneke Buckinx ... ... . Het is de bestaansreden van onze groepspraktijk. Onze focus ligt op de positieve beleving van je zwangerschap, zo persoonlijk en comfortabel mogelijk. De broze wolk; De broze wolk . Auteur : E. Geyskens, A. Buckinx. Jaar van publicatie : 2013. Thema : Gedrag en welzijn. Type : Boek. Korte beschrijving: Dit boek is geschreven door twee vrouwen die zelf ervaringsdeskundige zijn van een niet zorgeloos ... Vroedvrouwenpraktijk Op De Roze Wolk - Beleef een ... ... . Korte beschrijving: Dit boek is geschreven door twee vrouwen die zelf ervaringsdeskundige zijn van een niet zorgeloos verloop van hun zwangerschap en bevalling. De Broze Wolk. 100 vind-ik-leuks. Ervaringsverhalen over de niet zo roze wolk voor, tijdens of na de zwangerschap. Met veel mooie momenten, hoop warmte en moed. De Broze Wolk. 100 likes. Ervaringsverhalen over de niet zo roze wolk voor, tijdens of na de zwangerschap. Met veel mooie momenten, hoop warmte en moed. De broze wolk | ISBN 9789065234926 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De broze wolk; group Incompany training. De broze wolk. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip...

INFORMATIE

AUTEUR
Emy Geyskens
DIMENSIE
8,33 MB
BESTANDSNAAM
De broze wolk.pdf

OMSCHRIJVING

Iedere zwangerschap een roze wolk? Ook voor jou? Of schiet je meteen in een kramp van al dat roze? Voor alle vrouwen die het anders beleven, is er nu dit boek vol verhalen over die andere wolkjes. Niet zachtroze, maar breekbaar, fragiel, ijl, grijs, of turbulent zwart. Realistische verhalen over hoe het echt is voor veel moeders. De zorgen voor, tijdens of na de zwangerschap. En toch vol mooie momenten, hoop, warmte en moed.

Wil je het boek lezen?De broze wolk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emy Geyskens. Lezen De broze wolk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN