Het boek van jou en mij

Het boek van jou en mij - Fionnuala Kearney | Fthsonline.com

...van jou en mij door Fionnuala Kearny Een boek voor de lezers van Liane Moriarty staat er op de cover en dat vind ik niet waar ... Het boek van jou en mij | Boeken ... . Liane heeft een heel eigen stijl, spits en sprankelend. Dat heeft Fionnuala niet. Wat niet wil zeggen dat dit geen goed boek is, haar stijl is gewoon anders. Geschreven bij Van Mij En Van Jou. De teksten van Hans en Monique met de tekeningen van Jan zijn zo intens en levens echt herkenbaar. Het boek is uitstekend te gebruiken om emoties "bespreekbaar" te maken of troost te bieden. Het leidt tot positieve kracht. ... bol.com | Alles tussen jou & mij (ebook), Susan Wiggs ... ... . Het boek is uitstekend te gebruiken om emoties "bespreekbaar" te maken of troost te bieden. Het leidt tot positieve kracht. Het boek van jou en mij. Erin en Dominic krijgen op hun huwelijksfeest een notitieboekje cadeau waarin ze alles kunnen opschrijven wat ze niet tegen elkaar durven te zeggen: twijfels, geheimen, verlangens. Ze nemen het aan, maar denken: dat hebben wij niet nodig, wij delen alles met elkaar. 'Het boek van jou en mij' is een onvergetelijk liefdesdrama ...

INFORMATIE

AUTEUR
Fionnuala Kearney
DIMENSIE
10,32 MB
BESTANDSNAAM
Het boek van jou en mij.pdf

OMSCHRIJVING

Vanaf het moment dat hun ogen elkaar kruisen op een huisfeestje, zijn Erin en Dom meant to be.Op hun huwelijksfeest krijgen ze van Erins vader een notitieboekje, waarin ze alles kunnen opschrijven wat ze niet tegen elkaar durven te zeggen. Het dolverliefde stel weet echter zeker dat ze het nooit nodig zullen hebben.Vol overgave beginnen ze aan hun leven samen, maar een noodlottig ongeluk drijft de twee uit elkaar. Dan wordt het boekje alsnog onder het stof vandaan gehaald en vullen de pagina's zich met even eerlijke als hartverscheurende woorden.'Het boek van jou en mij' is een onvergetelijk liefdesdrama over twee geweldige mensen die dapper aan de liefde beginnen en aan den lijve ondervinden wat er wordt bedoeld met in voor- en tegenspoed.

Wil je het boek lezen?Het boek van jou en mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fionnuala Kearney. Lezen Het boek van jou en mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN