NHG Standaarden voor praktijkassistente en-ondersteuner / 2008

NHG Standaarden voor praktijkassistente en-ondersteuner / 2008 - S.G. van Gunst | Fthsonline.com

...L Lichen sclerosus KNR nummer M101 Revisiedatum 2012 ... NHG Standaarden voor praktijkassistente en-ondersteuner 2007 ... . ... Over de NHG-Standaarden. Een overzicht van alle NHG-Standaarden voor de huisarts. Met als uiteindelijk doel: het verbeteren van de kwaliteit van de zorg voor de patiënten. In deze nieuwe editie (2009) worden 81 NHG-Standaarden beschreven voor praktijkassistentes en -ondersteuners. Jaarlijks verschijnt de vernieuwde NHG Standaarden voor praktijkassistente en-ondersteuner, gelijktijdig met de NHG Standaarden voor de huisarts. Sinds 2006 brengt het NHG jaarlijks een boek uit m ... NHG standaarden voor praktijkassistente en -ondersteuner ... ... . Sinds 2006 brengt het NHG jaarlijks een boek uit met daarin gebundeld alle NHG-standaarden. De kwaliteit van de NHG-standaarden verdient op zich wel een bundeling in een boek dat als naslagwerk kan dienen. De vraag blijft echter of en voor wie een jaarlijkse uitgave nuttig is. NHG-standaarden voor praktijkassistente en -ondersteuner bevat een beschrijving voor praktijkassistenten van de NHG-standaarden voor de huisarts. Doel van deze NHG-standaarden is de praktijkassistente te informeren over de inhoud en achtergronden van de richtlijnen voor het dagelijks medisch handelen van de huisarts. S.G.van Gunst, V.G.Pigmans en C.J.in 't Veld, NHG-standaarden voor praktijkassistente en -ondersteuner 2008.357 bl., fig., tabellen. Bohn Stafleu van Loghum, Houten 2008. ISBN 978-90-313-5140-4. Adviesprijs: ingen. € 39,50 (NHG-leden 30 korting). Sinds 2006 brengt het NHG jaarlijks een boek uit met daarin gebundeld alle NHG-standaarden. De kwaliteit van d...

INFORMATIE

AUTEUR
S.G. van Gunst
DIMENSIE
7,60 MB
BESTANDSNAAM
NHG Standaarden voor praktijkassistente en-ondersteuner / 2008.pdf

OMSCHRIJVING

NHG-standaarden voor praktijkassistente en -ondersteuner bevat een beschrijving voor praktijkassistenten van de NHG-standaarden voor de huisarts. Doel van deze NHG-standaarden is de praktijkassistente te informeren over de inhoud en achtergronden van de richtlijnen voor het dagelijks medisch handelen van de huisarts. Dit boek bevat de beschrijving van 79 NHG-Standaarden. Jaarlijks verschijnt de vernieuwde NHG Standaarden voor praktijkassistente en-ondersteuner, gelijktijdig met de NHG Standaarden voor de huisarts. Voor wie?Dit boek is bestemd voor praktijkassistentes en praktijkondersteuners en zijn die daarvoor in opleiding zijn.

Wil je het boek lezen?NHG Standaarden voor praktijkassistente en-ondersteuner / 2008 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.G. van Gunst. Lezen NHG Standaarden voor praktijkassistente en-ondersteuner / 2008 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN