De voetbalgoden 11 - Clubliefde

De voetbalgoden 11 - Clubliefde - Gerard van Gemert | Fthsonline.com

...orm ben je natuurlijk lid van deze Facebookpagina! Direct naar ... De voetbalgoden - Clubliefde deel 11 - Ako.nl ... . ... Bovenal: 2013 is een speciaal jaar voor 'De Voetbalgoden'! Deel 11 'Clubliefde' is net uit en dat betekent cadeautjes voor jullie, de fans! Bestel De Voetbalgoden 11 / Clubliefde (met GRATIS Gevecht om de cup) Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Clubliefde. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2016 Kenmerken daisy stre ... Clubliefde (De voetbalgoden #11) by Gerard van Gemert ... . Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2016 Kenmerken daisy streaming audio (04 uur, 04 minuten ... . - 169 pagina's. - (De voetbalgoden ; 11) Nederlands gesproken met illustraties van Mark Janssen Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype. Clubliefde. Leen deze versie. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2016 ... Clubliefde. Uitgever Uitgeverij Dyslexion, Deventer Verschenen 2016 ISBN 9789463240956 Kenmerken 169 pagina's, zwart-wit illustraties, 24 cm ... Clavis, 2013. - (De voetbalgoden ; 11) Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype met illustraties van Mark Janssen. Clubliefde. Uitgever Clavis, Hasselt Verschenen 2013 ISBN 9789044819175 Kenmerken ... Pakket met Deel 11 Clubliefde + gratis paperback deel 1 Gevecht om de cup. Stijn en Storm mogen een week proefdraaien bij de Engelse topclub Petchwood United om een contract af te dwingen. Ze ontmoeten hun vriend en superster Bert Pringel, die in Engeland vertoeft. Hij staat op het punt om Kick '69 in te ruilen voor Petchwood United. Dan worden de Clubliefde | ISBN 9789463240956 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Clubliefde: dyslexie uitgave (De voetbalgoden, Band 11) | Gerard Van Gemert, Mark Janssen | ISBN: 9789463240956 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. De voetbalgoden Vormverlies.(deel 14) met illustraties van Mark janssen en door gerard van gemert. Stijn is heel goed in voetbal, na het eerste elftal van jong Kick 69. na een lang piriode waarin heet ene succes na de ander volgde, lijkt hij ineens niet meer te kunnen voetballen. Het mist de ene kans na de andere, hij geeft slechten passen en is zijn balgevoel helemaal kwijt. Zijn ... Gerard van Gemert lijkt steeds beter te worden in zijn boeken over de twee voetbalvrienden Stijn en Storm. Met deel elf in de reeks van 'De Voetbalgoden' levert hij weer een fraai exemplaar af. Met Clubliefde bereikt de auteur ook zijn vooropgestelde doel: een elftal boeken schrijven over dezelfde hoofdrolspelers....

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard van Gemert
DIMENSIE
7,40 MB
BESTANDSNAAM
De voetbalgoden 11 - Clubliefde.pdf

OMSCHRIJVING

Stijn en Storm mogen een week op proef naar de Engelse topclub Petchwood United. Daar ontmoeten ze hun vriend en superster Bert Pringel, die op het punt staat Kick '69 in te ruilen voor Petchwood United. Dan worden de jongens onaangenaam verrast door het bericht dat er een aanslag is gepleegd op Bert. Het lijkt erop dat hij er heel erg aan toe is. De twee Voetbalgoden gaan op onderzoek uit om de daders te vinden. Het spoor leidt naar de aanhang van de Petchwood Spurs, de rivalen van Petchwood United, maar wie weet ligt de oplossing wel dichter bij huis dan ze vooraf hadden durven denken. Ondertussen trainen en voetballen ze met de jeugd van Petchwood United. De trainers zijn enthousiast en een contract bij de Europese topclub lijkt in de maak. Maar als doorsijpelt dat ook Kick '69 geïnteresseerd is in de twee Nederlandse toptalenten, wordt vooral Stijn aan het twijfelen gebracht.Het elfde boek over de Voetbalgoden speelt zich in Engeland af, en net als overal elders buitelen Stijn en Storm er van het ene avontuur in het andere. Spannende gebeurtenissen op en naast het veld gaan weer hand in hand.

Wil je het boek lezen?De voetbalgoden 11 - Clubliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard van Gemert. Lezen De voetbalgoden 11 - Clubliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN