De luchtvegers

De luchtvegers - Coco Schrijber | Fthsonline.com

...de mooie bewoordingen, en de onderkoelde humor is het een prachtig boek geworden over een geschiedenis die verteld moest worden ... De Luchtvegers - Coco Schrijber (2015) - BoekMeter.nl ... . Geschreven bij De luchtvegers 'De luchtvegers is geschreven met een toverstaf en barst van de energie. Coco Schrijber laat haar zinnen fonkelen en wat een grillige, grappige en pijnlijke details weet ze op te roepen.' Dit is de mening Van Adriaan van Dis die op de omslag van het boek staat. Zo'n beoordeling maakt nieuwsgierig. De luchtvegers is, vanwege de heftige thema's zoals oorlog en mishandeling een indrukwek ... De Luchtvegers - Coco Schrijber (2015) - BoekMeter.nl ... . Zo'n beoordeling maakt nieuwsgierig. De luchtvegers is, vanwege de heftige thema's zoals oorlog en mishandeling een indrukwekkende roman, maar gelukkig wordt het nooit té zwaar. In haar romandebuut weet Coco Schrijber deze balans te vinden, mede dankzij haar sprankelende, levendige schrijfstijl. Heel knap geschreven! De luchtvegers book. Read 4 reviews from the world's largest community for readers. Minnie Tikker is acht en bijt met haar scheve voortanden autologo's i... 'De Luchtvegers' is het romandebuut van Coco Schrijber. Het verhaal gaat over de moeizame relatie van een moeder en haar dochter. Minnie, de dochter, weet niets van het verleden van haar moeder. Die moeder is nooit hartelijk maar bits en vol stekeligheden. Minnie Tikker is een achtjarig meisje dat met haar scheve voortanden autologies kan bijten in appels. Ze heeft geen idee wat haar geweldige vader in haar afstandelijke moeder ziet. Als vader sterft blijft ze zitten met die prangende vraag, twee broers en een moeder die honderd verschillende woorden kent voor kou. Als Minnie zestien is ontvlucht ze het doodgebloede gezin. Bestel De luchtvegers van Coco Schrijber. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek De luchtvegers, geschreven door Coco Schrijber, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De luchtvegers added 13 new photos to the album: De luchtvegers in het wild. June 24, 2017 · Ik lig onder röntgenfoto's, ik word gelezen op het strand, ik verwijl op nachtkastjes, honden wenden ongeïnteresseerd hun blik af. Op 22 september verschijnt De luchtvegers, het debuut van Coco Schrijber. Lees alvast een voorpublicatie in de debutenrubriek van Athenaeum.nl. Minnie Tikker is een achtjarig meisje dat met haar scheve voortanden autologo's kan bijten in appels. Ze heeft geen idee wat haar geweldige vader in haar afstandelijke moeder ziet. De luchtvegers - Coco Schrijber (paperback) (€ 17,48...

INFORMATIE

AUTEUR
Coco Schrijber
DIMENSIE
5,86 MB
BESTANDSNAAM
De luchtvegers.pdf

OMSCHRIJVING

Minnie Tikker is acht en bijt met haar scheve voortanden autologo's in een appel. Wat haar knappe, geestige vader ziet in haar kille moeder is haar een raadsel. Wanneer hij sterft, resten haar vooral vragen en op haar zestiende ontvlucht ze het doodgebloede gezin. Haar moeder, voorheen een wild kind, nu een stijve mevrouw, slijt haar dagen wachtend. Op haar sterfbed komen huiveringwekkende herinneringen naar boven aan de nonnen in het klooster waar ze werd opgesloten tijdens de oorlog. Een oorlog die haar bestaan veranderde in een hel met maar één vraag: mag je een mens doden om te overleven?Een adembenemend verhaal over een gruwelijke oorlog en een gruwelijke moeder. Stilistisch verbluffend en met een warm, beweeglijk hart.

Wil je het boek lezen?De luchtvegers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Coco Schrijber. Lezen De luchtvegers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN