Inleiding tot de radiologische anatomie

Inleiding tot de radiologische anatomie - Johny Verschakelen | Fthsonline.com

...lijkse klinische praktijk. Inleiding tot de radiologische anatomie (eBook) Hallo! Op zoek naar een Inleiding tot de radiologische anatomie-boek geschreven door auteur Johny Verschakelen? Registreer u op onze website pianofortefestival ... Inleiding tot de radiologische pathologie ... .nl en download gratis boeken! Radiologie speelt een belangrijke rol bij de diagnose, behandeling en opvolging van vele ziekten. 9789033487965 9033487969 Inleiding tot de radiologische anatomie Radiologie speelt een belangrijke rol bij de diagnose, behandeling en opvolging van vele ziekten. Vandaar dat elke arts vaak radiologis Radiologie speelt een belangrijke rol bij de diagnose, behandeling en opvolging van vele ziekten. Vandaar dat elke arts vaak radiologische beelden zal zien en de beschrijving en interpretatie va ... Inleiding tot de radiologische anatomie 9789033487965 ... ... . Vandaar dat elke arts vaak radiologis Radiologie speelt een belangrijke rol bij de diagnose, behandeling en opvolging van vele ziekten. Vandaar dat elke arts vaak radiologische beelden zal zien en de beschrijving en interpretatie van deze beelden door de radioloog zal lezen. Vaak worden deze Inleiding tot de radiologische anatomie: Amazon.es: Johny Verschakelen, Raymond Oyen: Libros en idiomas extranjeros Compre o livro Inleiding tot de radiologische anatomie na Amazon.com.br: confira as ofertas para livros em inglês e importados Inleiding tot de radiologische anatomie Ebook . Radiologie speelt een belangrijke rol bij de diagnose, behandeling en opvolging van vele ziekten. Vandaar dat elke arts vaak radiologische beelden zal zien en de beschrijving en interpretatie van deze beelden door de radioloog zal lezen. ... Vergelijken - Inleiding tot de radiologische pathologie (Johny Verschakelen) (2013) ISBN: 9789033489860 - Radiologie speelt een belangrijke rol bij de diagnose, behandeling en opvolging van vele ziekten. Vandaar dat elke arts de beschrijving en… 51 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop inleiding in de...

INFORMATIE

AUTEUR
Johny Verschakelen
DIMENSIE
6,97 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding tot de radiologische anatomie.pdf

OMSCHRIJVING

Radiologie speelt een belangrijke rol bij de diagnose, behandeling en opvolging van vele ziekten. Vandaar dat elke arts vaak radiologische beelden zal zien en de beschrijving en interpretatie van deze beelden door de radioloog zal lezen. Vaak worden deze bevindingen ook met de patiënt besproken. Het is daarom essentieel dat elke arts een goede kennis heeft van de normale radiologische anatomie.Dit boek richt zich in de eerste plaats tot de arts in opleiding en geeft een inleiding tot de radiologische anatomie. Georganiseerd volgens de orgaansystemen wordt aan de hand van vele foto's de relevante radiologische anatomie geïllustreerd. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van projectie- en doorsnedebeelden (echografi e, computertomografi e en magnetische resonantie) uit de dagelijkse klinische praktijk. De beelden zijn zo geselecteerd dat ze de basisarts helpen bij het studeren en begrijpen van de anatomie. Voor de afgestudeerde arts die regelmatig in contact komt met radiologische beelden kan het boek als naslagwerk dienst doen. JOHNY VERSCHAKELEN is deeltijds hoogleraar radiologische anatomie aan de KU Leuven en radioloog aan het UZ Leuven.RAYMOND OYEN is deeltijds hoogleraar radiologie aan de KU Leuven en diensthoofd radiologie aan het UZ Leuven.

Wil je het boek lezen?Inleiding tot de radiologische anatomie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johny Verschakelen. Lezen Inleiding tot de radiologische anatomie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN