Bouwstenen gezondheidszorgonderwijs - Kraam-, kind- en jeugdzorg 2

Bouwstenen gezondheidszorgonderwijs - Kraam-, kind- en jeugdzorg 2 - J M F Van Der Sluis-Houtkamp | Fthsonline.com

...ugdzorg 2. eerste hoofdstuk lezen. Auteur: Jan Kerstens Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum Print ISBN: 978-90-313-3168- ... Jacht In De Diepte PDF Download | BANK72 PDF ... ... Kraam, Kind- En Jeugdzorg 2: Afstudeerdifferentiatie 513, Niveau 5: Amazon.it: J. M. F. van der Sluis-Houtkamp, J. A. M. Kerstens, De Jong Consulting B.V.: Libri in ... Maan en Zon; Bedrijfskundige aspecten in de zorg; Follow up Engels idioom 4/5 Havo; De Dag Na Morgen; Docentenreeks - Zelfstandig studeren in problemengestuurd onderwijs; Onderweg naar santiago; Gone 4 - Plaag; Bouwstenen gezondheidszorgonderwijs - Kraam-, kind- en jeugdzorg 2; Van de straat 2 - Kraam-, kind- en jeugdzorg. Levering 3-5 werkdagen Gratis bezorging vanaf €40,- Gratis retourneren Winkels Klantenservice Folder Mijn account CSR ... Kraam-, kind- en jeugdzorg 2.: Afstudeerdifferentiatie 513 ... ... . Levering 3-5 werkdagen Gratis bezorging vanaf €40,- Gratis retourneren Winkels Klantenservice Folder Mijn account CSR als ({{email}} ) CSR als anoniem (Inloggen als zelf ) Uitloggen Gratis bezorging vanaf €40,- Megamenu. Alle categorieën ... Gerrit de Jager is een geweldige auteur. Download en lees het boek Striptekenen met zusje op onze website secretcharter.co.uk. Helemaal vrij. U vindt Striptekenen met zusje in PDF, ePUB, MOBI. 2 | ISBN 9789031331680 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ruimtelijk Relevant 5A - Archeologie en ruimte is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Ruimtelijk Relevant 5A - Archeologie en ruimte PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Ruimtelijk Relevant 5A - Archeologie en ruimte...

INFORMATIE

AUTEUR
J M F Van Der Sluis-Houtkamp
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
Bouwstenen gezondheidszorgonderwijs - Kraam-, kind- en jeugdzorg 2.pdf

OMSCHRIJVING

Differentiatiekatern voor BOL- en BBL studenten die in de laatste fase zijn gekomen van de opleiding tot verpleegkundige niveau 5. Het katern is een hulpmiddel bij het afstuderen en reikt verschillende mogelijkheden voor binnen- en buitenschoolse verdieping aan. In de casuïstiek in dit katern komen de eindtermen van deelkwalificatie 513 meerdere malen op verschillende wijze aan bod. In het eerste hoofdstuk wordt de voorbereiding op de differentiatie belicht. In hoofdstuk 2 leert de student een eigen opfrisschema samen te stellen. Daarmee kan hij of zijn de eerder gemaakte leerstof die nodig is voor de differentiatie weer op een rij zetten en gebruiken als basis voor de verdieping. Tevens bevat dit hoofdstuk een uitgebreide lijst van informatiebronnen. In hoofdstuk 3 zijn casussen opgenomen die dienen als basis om te verdiepen en als leidraad voor het afstudeerproces en -product.Doelstellingen van dit katern: zorgen voor verdieping van kennis m.b.t. de kraam-, kind en jeugdzorg, vaardig worden in het professioneel begeleiden van zorgvragers en ervaringen m.b.t. zorgvragers vertalen naar professioneel gedrag in nieuwe zorgsituaties.

Wil je het boek lezen?Bouwstenen gezondheidszorgonderwijs - Kraam-, kind- en jeugdzorg 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J M F Van Der Sluis-Houtkamp. Lezen Bouwstenen gezondheidszorgonderwijs - Kraam-, kind- en jeugdzorg 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN