Er is niemand bij de kalveren

Er is niemand bij de kalveren - Alina Herbing | Fthsonline.com

... en het pasgeboren kalf heet een nuchter kalf, afgekort nuka ... Er is niemand bij de kalveren - Alina Herbing ... ... .Een vrouwelijk kalf wordt ook vaarskalf, koekalf of kuis genoemd, een mannelijk kalf is een stierkalf of bul.. Een kalf weegt bij de geboorte ongeveer 40 kg, en heeft nog weinig afweer. Er is niemand bij de kalveren (Dutch Edition) eBook: Herbing, Alina, Post, Jantsje: Amazon.fr 9789029526326 - Er is niemand bij de kalveren - Alina Herbing - Jonge boerin zoekt uitweg- Een dorp in Mecklenburg, Noord-Duitsland, gelegen op het de 9789029526326 Herbing, Alina - Er is niemand bij de kalveren - Auteur: Alina HerbingTitel: Er is niemand bij de kalverenTaal: NederlandsUitgever: Uitgeverij de - Boekhandel Naboekov De sector is er zich van bewust dat de import van kalveren nadelen en risico's met zich meebrengt. De kans op ziekte-insleep is bekend en niemand zal bestrij ... Er is niemand bij de kalveren - Alina Herbing | Hebban.nl ... . De kans op ziekte-insleep is bekend en niemand zal bestrijden dat het voor jonge kalveren beter zou zijn als ze niet zo lang onderweg hoeven te zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Alina Herbing
DIMENSIE
8,57 MB
BESTANDSNAAM
Er is niemand bij de kalveren.pdf

OMSCHRIJVING

Jonge boerin zoekt uitwegEen dorp in Mecklenburg, Noord-Duitsland, gelegen op het desolate platteland van de voormalige DDR. Christin is halverwege de twintig en woont met haar vriend Jan op diens boerderij. Ondanks de dalende melkprijzen is het familiebedrijf voor Jan het allerbelangrijkste in zijn leven. Christin daarentegen haat de stank van de dieren, het eelt op haar handen en de besmeurde rubberlaarzen. Ze droomt van de grote stad, van hoge hakken en een kantoorbaan. Maar waar kan ze heen zonder opleiding, zonder eigen geld? En dus blijft ze waar ze is, met steeds dezelfde vrienden op steeds dezelfde dorpsfeesten, met een alcoholistische vader en kersenlikeur uit de supermarkt. Totdat windmolentechnicus Klaus uit Hamburg zijn entree maakt en Christin gelooft dat ze eindelijk een vluchtroute gevonden heeft.

Wil je het boek lezen?Er is niemand bij de kalveren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alina Herbing. Lezen Er is niemand bij de kalveren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN