Presenteren met Passie

Presenteren met Passie - B. Van Luijk | Fthsonline.com

...n voor een groep is een vaardigheid die je kunt leren, een angst die je kunt overwinnen … Presenteren met passie Bent u op zoek naar een interactieve, doeltreffende training over argumenteren of debatteren? Hebt u behoefte aan een communicatieadviseur die uw organisatie helpt bij een belangrijke beslissing of presentatie? Of zoekt u de coach die uw persoonlijke effectiviteit kan vergroten? Presenteren met passie Het geven van een effectieve presentatie vergt nogal wat vaardigheden ... Presenteren met Passie Download PDF ePUB ... . Deze training is ontworpen om uw zelfvertrouwen en vaardigheden te verbeteren, om u ervan te verzekeren dat uw toekomstige presentaties effectief, informatief en onderhoudend zullen zijn. Presenteren met Passie! november 17, 2016 door Marjoleininhetklein 2 Reacties. Vertellen over je passie. Is er iets mooier dan dat? Ik kon vroeger altijd vol bewondering luisteren naar mensen die mooi konden vertellen, die enthousiast en stralend spraken over onderwerpen waar ze helemaal in geloo ... Presenteren en Pitchen met Passie - Entertrainer ... . Deze training is ontworpen om uw zelfvertrouwen en vaardigheden te verbeteren, om u ervan te verzekeren dat uw toekomstige presentaties effectief, informatief en onderhoudend zullen zijn. Presenteren met Passie! november 17, 2016 door Marjoleininhetklein 2 Reacties. Vertellen over je passie. Is er iets mooier dan dat? Ik kon vroeger altijd vol bewondering luisteren naar mensen die mooi konden vertellen, die enthousiast en stralend spraken over onderwerpen waar ze helemaal in geloofden, zodanig dat hun 'vonk' op je over ... Presenteren met passie. Deze training wordt ook op 'native' niveau gegeven in het: Engels Presentation Skills that Impress Duits Wirkungsvoll präsentieren Andere talen op aanvraag. Het geven van een effectieve presentatie vergt nogal wat vaardigheden. Presenteren is echter veel minder moeilijk dan veel mensen denken, zeker wanneer je rekening houdt met de juiste stappen en bijvoorbeeld zorgt voor een goede voorbereiding. Het geven van een presentatie kan daarnaast uitvoerig worden geoefend, zowel qua uitvoering als opbouw. Naast masterclasses presenteren met passie verzorgt Jo Weerts ook individuele presentatiecoaching. Eloquenz verzorgt maatwerk en maakt graag een offerte die aansluit bij uw wensen qua inhoud, duur en aantal deelnemers. Neem vrijblijvend contact op met Eloquenz om de mogelijkheden te bespreken. Presenteert u regelmatig voor een groot of klein publiek? Of wilt u...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Van Luijk
DIMENSIE
10,73 MB
BESTANDSNAAM
Presenteren met Passie.pdf

OMSCHRIJVING

Presenteren doet niemand zo maar even. Presenteren is een vak. 'Presenteren met passie' is een geschenk aan uzelf. Het betekent de harde discipline hebben om u voor te bereiden en te oefenen. Veel te oefenen. 'Presenteren met passie' is geschreven om u niet dezelfde fouten te laten maken als Bart van Luijk en zijn DOOR collega's. Deze toppresentatoren hebben samen meer dan vijftig jaar ervaring. Leer van hun aanvaringen met technici, het podium, de apparatuur, een matige voorbereiding en het publiek in de zaal.Presenteren is te leren. Om tot de top te behoren, heeft u passie nodig. Deze passie ontstaat zodra u vrij bent van de spanningen, veroorzaakt door de omstandigheden. 'Presenteren met passie' leert u om te gaan met stress en de mogelijke technische hulpmiddelen perfect te gebruiken. Veel aandacht wordt besteed aan de houding en gedrag op het podium. 'Presenteren met passie' is een aanrader voor elke (commercieel) manager of directeur die grote groepen gaat toespreken en een uitstekende informatiebron voor de manager die een congres, een jubileum of een seminar organiseert.

Wil je het boek lezen?Presenteren met Passie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Van Luijk. Lezen Presenteren met Passie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN