Sdu-Rechtspraakreeks - Rechtspraak arbeidsrecht

Sdu-Rechtspraakreeks - Rechtspraak arbeidsrecht - A.Ph.C.M. Jaspers | Fthsonline.com

...den rechtspraak arbeidsrecht, werk. Taal Nederlands Vers ... Rechtspraak.nl - Zoeken in uitspraken ... . datum 17/04/2013 NSTC 9789012390491 Deze rechtspraakbundel geeft een zo compleet mogelijk beeld van de relevante rechtspraak op het gebied van het personen- en familierecht in ruime zin, dus inclusief het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht. Rechtspraak arbeidsrecht W.A.. Zondag • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) ... Jurisprudentie Arbeidsrecht (app) - Sdu ... . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 147mm x 207mm Aantal pagina's: 737 Uitgeverij: Niet bekend ISBN: 9789012386357 Datum ... Sdu Jurisprudentie Arbeidsrecht selecteert de belangrijkste uitspraken van de Hoge Raad (altijd inclusief conclusie van de A-G), maar ook lagere rechtspraak en uitspraken van het HvJ en EHRM komen aan bod. Al 25 jaar de Jurisprudentiebron op het gebied van Arbeidsrecht. Lees verder Jurisprudentie Arbeidsrecht (app) ... en lage rechtspraak. Zo weet u zeker dat u geen belangrijke jurisprudentie mist. Altijd met duiding Iedere uitspraak krijgt een hoogwaardige samenvatting en een korte en krachtige duiding in de vorm van een Nota bene. Arbeidsrecht Bij Sdu vindt u alle vakinformatie die de arbeidsrechtadvocaat en -jurist nodig heeft in het dagelijks werk. Met onze Arbeidsrecht uitgaven heeft u alle vakinformatie die u nodig heeft om u te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Sdu-Rechtspraakreeks - Rechtspraak personen- en familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht (Paperback). Deze rechtspraakbundel geeft een zo... Sdu-Rechtspraakreeks. Werken. Arbeidsrecht | 2012-2013 . Rechtspraak arbeidsrecht . Rechtspraak arbeidsrecht . Rechtspraak beroepsuitoefening notaris . Rechtspraak Burgerlijk procesrecht . Rechtspraak Burgerlijk procesrecht . Rechtspraak burgerlijk procesrecht Rechtspraakreeks - Rechtspraak Arbeidsrecht 2017 10e druk is een boek van S.E. Heeger-Hertter uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012399982 Dit boek bevat ruim 250 van de heden ten dage belangrijkste uitspraken op het terrein van het arbeidsovereenkomstenrecht en het collectieve arbeidsrecht, aangevuld met uitspraken...

INFORMATIE

AUTEUR
A.Ph.C.M. Jaspers
DIMENSIE
9,97 MB
BESTANDSNAAM
Sdu-Rechtspraakreeks - Rechtspraak arbeidsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Sdu-Rechtspraakreeks - Rechtspraak arbeidsrecht 7e druk is een boek van A.Ph.C.M. Jaspers uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012386357 Dit boek bevat meer dan 200 van de heden ten dage belangrijkste uitspraken op het terrein van het arbeidsovereenkomstenrecht en het collectieve arbeidsrecht.Gepoogd is deze uitspraken tot hun kern terug te brengen, dat wil zeggen: er is een zodanige selectie toegepast dat feiten en kernoordeel van de Hoge Raad zijn opgenomen, eventueel aangevuld met van belang zijnde opmerkingen c.q. stellingen uit de conclusie en/of annotatie. Vanwege deze aanpak is Rechtspraak Arbeidsrecht in de eerste plaats geschikt voor het onderwijs, in het bijzonder ten behoeve van de academische bestudering van het arbeidsrecht. Voor de rechtspraktijk kan het boek bovendien als een handig naslagwerk fungeren.Rechtspraak Arbeidsrecht is een samenwerkingsproject van de secties Arbeidsrecht van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Universiteit Utrecht en de Rijksuniversiteit Groningen.

Wil je het boek lezen?Sdu-Rechtspraakreeks - Rechtspraak arbeidsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.Ph.C.M. Jaspers. Lezen Sdu-Rechtspraakreeks - Rechtspraak arbeidsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN