Vinexvrouwen

Vinexvrouwen - Naima El Bezaz | Fthsonline.com

...an die door Naima el Nezaz vakkundig is geschreven ... Vinexvrouwen door Naima El Bezaz (paperback ... ... . De hoofdstukken hebben vaak iets weg van columns waarbij de schrijfster zich als een observator in de wijk opstelt en sommige gewoonten van de Nederlandse vrouwen aan de kaak stelt op een ironische wijze. Vinexvrouwen. Het leven in een vinexwijk verloopt niet altijd soepel. Daar weet Naima El Bezaz, die zelf al bijna tien jaar in zo'n buurt woont, alles van. In haar autobiografische roman Vinexvrouwen besc ... Vinexvrouwen door Naima El Bezaz | Scholieren.com ... . In haar autobiografische roman Vinexvrouwen beschrijft ze het wel en wee van haar gezin in deze typisch Nederlandse nieuwbouwwijk. Als Marokkaanse kijkt zij met een fris oog naar de Hollandse gewoontes, al speelt er nog iets anders mee: de ... Naima El Bezaz (Meknes, Marokko, 1974) is een Marokkaans-Nederlandse schrijfster.. El Bezaz heeft altijd belangstelling voor taal en schrijven gehad. Na de middelbare school ging ze studeren aan de Leidse universiteit, maar het schrijverschap trok haar.Tijdens een lezing kwam ze in aanraking met schrijfster Yvonne Kroonenberg die haar introduceerde bij Uitgeverij Contact. Meer vinexvrouwen (Paperback). Naima El Bezaz is terug. De 'buurvrouw from hell', zoals ze zichzelf op Facebook noemt, gaat onverminderd verder met het... 'Vinexvrouwen' door Naima El Bezaz - Onze prijs: €12,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in hu...

INFORMATIE

AUTEUR
Naima El Bezaz
DIMENSIE
8,35 MB
BESTANDSNAAM
Vinexvrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven in een vinexwijk verloopt niet altijd soepel. Daar weet Naima El Bezaz, die zelf al bijna tien jaar in zo'n buurt woont, alles van. In haar autobiografische roman Vinexvrouwen beschrijft ze het wel en wee van haar gezin in deze typisch Nederlandse nieuwbouwwijk. Als Marokkaanse kijkt zij met een fris oog naar de Hollandse gewoontes, al speelt er nog iets anders mee: de vinexwijk wordt geleidelijk aan bevolkt door steeds meer nationaliteiten, wat voor onrust zorgt. Terwijl haar dochtertje op school christelijke liedjes leert, verbaast El Bezaz zich over de Nederlanders. Ze begrijpt eigenlijk niets van hun eigenaardige gedrag. El Bezaz neemt de lezer mee naar huis en naar de buren en houdt ons zo een genadeloze spiegel voor, waarbij de auteur zichzelf bepaald niet spaart.

Wil je het boek lezen?Vinexvrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Naima El Bezaz. Lezen Vinexvrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN