Auditen met zorg

Auditen met zorg - Yvonne Smits | Fthsonline.com

...EN-EN 15224 en/of ISO 9001 bevatten een eis om een interne audit op het kwaliteitsmanagementsysteem in de zorg uit te voeren ... Waarderend auditen | Walvis ... . Na het volgen van deze training kunt u de norm ISO 19011 toepassen waarmee u uw rol als interne auditor optimaal kunt vervullen. Auditen met zorg Yvonne Smits • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 148mm x 210mm Aantal pagina's: Niet bekend Uitgeverij: Management Impact ISBN: 9789013105858 ... Waarderend auditen. Om echt effect te hebben, is een ander perspectief nodig op kwaliteit en moet het auditen leuker wor ... Interne audit in de zorg: van levensbelang | V-Kam Education® ... ... Waarderend auditen. Om echt effect te hebben, is een ander perspectief nodig op kwaliteit en moet het auditen leuker worden. En dat kan! Met meer energie voor de betrokkenen, met oog voor de successen van processen, van teams en van de mensen zelf. Training Waarderend auditen. Voorafgaande aan de training richt Metanoia vanuit jarenlange ervaring, samen met jullie als organisatie, het auditproces in lijn van leren en ontwikkelen in. Met elkaar realiseren we in korte tijd dat de procedure, uitnodiging, gespreks-en rapportageformat de juiste vertaalslag naar waarderend auditen doormaken. ISO 19011 is hét wereldwijde referentiedocument voor intern auditen. Om het beste uit een managementsysteem te halen en om voor continue verbetering te zorgen, is het goed om regelmatig audits uit te voeren. Wanneer u, net als veel andere organisaties een managementsysteem toepast dat aan verschillende normen moet voldoen, stelt dat speciale eisen aan de interne audits. Auditen met zorg van Elma Turlings (boek, paperback, ISBN 9789013105858). Auditen met zorg Auditen met zorg door Elma Turlings; Yvonne Smits, EAN 9789013105858. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... Samen met Q-Consult Zorg zet het UMCG momenteel de stappen om dit toekomstbeeld te bereiken. Q-Consult Zorg ontwikkelde een passend trainingsprogramma om de auditoren op te leiden in de nieuwe methodieken. Onderdeel van de trainingen zijn praktijkaudits op een afdeling waarbij de afdeling kennismaakt met de nieuwe 'UMCG manier' van auditen....

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Smits
DIMENSIE
8,50 MB
BESTANDSNAAM
Auditen met zorg.pdf

OMSCHRIJVING

Het succes van een interne audit valt of staat met de juiste vaardigheden in de gespreksvoering. Auditen met zorg biedt hiervoor handvatten, zodat u interne audits nog beter kunt organiseren en uitvoeren.De volgende onderwerpen komen onder meer aan de orde:- Wat zijn interne audits?- Kwaliteitsmanagementsystemen- Randvoorwaarden voor interne audits- De planning van audits- Het voorbereiden van een auditgesprek- Het uitvoeren van een auditgesprek- Het rapporteren van de resultaten- Verbetermaatregelen- Het beheersen en verbeteren van het auditprogrammaHet boek richt zich volledig op de praktijk en is een must have voor iedere kwaliteitsmedewerker in de zorg. Om zoveel mogelijk bij die praktijk aan te sluiten wordt een fictieve zorgorganisatie als voorbeeld genomen, waarbij het proces van de kwaliteitsmedewerker van deze organisatie wordt gevolgd. Stap voor stap wordt het auditproces gevolgd met als resultaat een heldere uitleg van de rol en het belang van interne audits in de zorgorganisatie.

Wil je het boek lezen?Auditen met zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Smits. Lezen Auditen met zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN