Het nieuw tv-kijken

Het nieuw tv-kijken - Jo Caudron | Fthsonline.com

...tuurlijk door het gemak van streaming via internet, ... Het nieuw tv-kijken (e-boek) | Geert Wellens; Leo Neels ... ... ... Tien geboden van het nieuwe tv-kijken. ... Elke optie is een nieuw recht en daarvoor moet betaald worden. Zenders als NPO, RTL en SBS bepalen welke functies werken en hoeveel dat kost. Het nieuwe tv kijken (Paperback). Over ons kijkgedrag Hoe kunnen televisieomroepen en -producenten inspelen op de veranderende manier van tv-kijken? Om... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 5,88 MB BESTANDSNAAM Het nieuw tv-kijken.pdf PUBLICEER DATUM januari 2015 SCHRIJVER Jo Caudr ... TV Gids | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl ... .pdf PUBLICEER DATUM januari 2015 SCHRIJVER Jo Caudron ISBN 9789401422628 Vergelijken - Het nieuw tv-kijken - Geert Wellens, Leo Neels, Dirk Wauters, Jo Caudron - ebook ISBN: 9789401422628 - Over ons kijkgedrag Hoe kunnen televisieomroepen en -producenten inspelen op de veranderende manier van tv-kijken? Om welk… Het nieuw tv-kijken EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. een positieve kijk op televisie in Vlaanderen Auteur: Jo Caudron Over ons kijkgedrag Hoe kunnen televisieomroepen en -producenten inspelen op de veranderende manier van tv-kijken? Om welk businessmodel vraagt de huidige on-demand-consumptie? Digitalisering breekt door in alle vormen van beeldcultuur. Ook de klassieke t Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Realityprogramma waarin drie oud-kandidaten van 'Married At First Sight', Milly, Marcel en Maxime, opnieuw een gooi doen naar de liefde. Bestel Het nieuw tv-kijken van Geert Wellens;;Leo Neels;;Dirk Wauters;;Jo Caudron. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het nieuw tv-kijken een positieve kijk op televisie in Vlaanderen. Geert Wellens and Others 5.0, 1 Rating; 23,99 € 23,99 € Publisher Description. Over ons kijkgedrag Hoe kunnen televisieomroepen en -producenten inspelen op de veranderende manier van tv-kijken? Om welk businessmo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Caudron
DIMENSIE
9,83 MB
BESTANDSNAAM
Het nieuw tv-kijken.pdf

OMSCHRIJVING

Over ons kijkgedrag Hoe kunnen televisieomroepen en -producenten inspelen op de veranderende manier van tv-kijken? Om welk businessmodel vraagt de huidige on-demand-consumptie? Digitalisering breekt door in alle vormen van beeldcultuur. Ook de klassieke tv-wereld ontsnapt hier niet aan. De fragmentatie van de media en het groeiende belang van big data wijzigen het televisiekijken fundamenteel. In dit boek pleiten de auteurs voor een doordachte strategie en een crossmediale benadering: televisieproducties aanbieden op meerdere platformen. Dit met als doel de grenzen tussen de diverse media te laten vervagen en op die manier beter tegemoet te komen aan de wens van de kijker. Want alleen door innovatie, door het omarmen van technologie en door samenwerking kan televisie het massamedium bij uitstek blijven.

Wil je het boek lezen?Het nieuw tv-kijken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Caudron. Lezen Het nieuw tv-kijken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN