Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1

Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1 - Sarina van Vlimmeren | Fthsonline.com

...nboek 1 wordt 5 keer aangeboden op Bookmatch ... Management en Organisatie in Balans / Vwo / Opgavenboek 1 ... ... . En het Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1 boek is dit jaar al 3 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Management en ... management en organisatie | 1 havo | opgavenboek, werk. Reader boekhouden geboekstaafd | Deel 3; Fusie, consolidatie en fiscale jaarrekening | Plus opgaven Management en organisatie in balans 2 havo theorieboek (Paperback). Management & Organisatie in Balans is best ... bol.com | Management en organisatie in balans 2 havo ... ... . Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van... management & organisatie | 2 havo | opgavenboek, werk. Reader boekhouden geboekstaafd | Deel 3; Fusie, consolidatie en fiscale jaarrekening | Plus opgaven 'Management en Organisatie in Balans havo Opgavenboek 2' door S.J.M. Van Vlimmeren, Sarina van Vlimmeren, Tom Van Vlimmeren, W.J.M. De Reuver - Onze prijs: €21,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Bestel Management en Organisatie in Balans / Vwo / Opgavenboek 1 van Sarina van Vlimmeren;;Tom van Vlimmeren. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 146 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop management op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig management In balans Management & Organisatie | 1 Havo | Werkboek. Auteur(s) W.J.M. de Reuver, S.J.M. van Vlimmeren. NUR code(s) 162 Economie, recht en bedrijfskunde HAVO/VWO Uitgever(s) ThiemeMeulenhoff bv. Taal Nederlands Vers. datum 26/10/2006 NSTC 9789042533288. Sarina van Vlimmeren Wim de Reuver. Management en organisatie in balans 1 havo theorieboek (Paperback). Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van... Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1 Sarina van Vlimmeren, Tom van Vlimmeren 9789491653216 Kan veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 7. Jaar: 2014. Taal: Nederlands. Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo die hebben gekozen voor het vak Management en Organisatie.Onderwerpen zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitdenken van een strategie voor webvertising, het maken van interestberekeningen, het herkennen van leiderschapsstijlen, het uitvoeren van kostencalculaties, zowel handmatig als ... In Balans - Management & organisatie 2 Havo Opgavenboek (Paperback). In Balans - Management & organisatie 2 Havo Opgavenboek 9789491653292 E-Management & Organisatie in Balans havo theorieboek 1 € 13,25 9789491653315 E-Management & Organisatie in Balans havo werkboek 1 € 20,00 9789491653322 E-Management & Organisatie in Balans havo opgavenboek 1 € 5,75 Management en organisatie in balans 1 h...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarina van Vlimmeren
DIMENSIE
6,30 MB
BESTANDSNAAM
Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1.pdf

OMSCHRIJVING

Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo die hebben gekozen voor het vak Management en Organisatie.Onderwerpen zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitdenken van een strategie voor webvertising, het maken van interestberekeningen, het herkennen van leiderschapsstijlen, het uitvoeren van kostencalculaties, zowel handmatig als met spreadsheets, het beheersen van communicatietechnieken, kennis van wetgeving, het voorkomen van fraude, de keuze voor een hypotheekvorm of het starten van een onderneming, lijken niet zoveel met elkaar gemeen te hebben. Maar het zijn allemaal onderwerpen die voorkomen in M&O in Balans. En zo zijn er nog veel meer. M&O in Balans biedt meer dan genoeg afwisseling!Bij het schrijven hebben we ons laten leiden door een aantal uitgangspunten:* het volledig aanbieden van alle examenstof voor zowel het centraal eindexamen als voor het schoolexamen;* de breedte van het vak laten zien;* flexibiliteit en keuzevrijheid aanbrengen binnen de schoolexamenstof;* een methode maken die op meer manieren inzetbaar is.M&O in Balans is geschreven voor zowel volledige zelfstudie als voor klassikale behandeling. Een volledig overzicht van de onderdelen van M&O in Balans is te vinden op de bijbehorende website: www.managementenorganisatieinbalans.nl.

Wil je het boek lezen?Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarina van Vlimmeren. Lezen Management en Organisatie in Balans Havo Opgavenboek 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN