Wat ik me niet herinner

Wat ik me niet herinner - Jonas Hassen Khemiri | Fthsonline.com

... en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud ... 'Ik kan me niet herinneren dat ik zo naar de 'Invincibles ... ... . Lees hier meer. Wat ik me niet herinner is een aangrijpend verhaal over liefde en herinnering. Maar het is ook het verhaal van een schrijver die, door de contouren van Samuels verhaal in te vullen, grip probeert te krijgen op een eigen waarheid. Wat ik mij uit mijn peuter tijd kan herinneren is niet echt veel, maar toch het e.e.a. Ik kom uit een gezin van 4 kinderen, waarvan ik de jongste was en het enigste ... Recensies over: Jonas Hassen Khemiri - Alles wat ik me ... ... .e.a. Ik kom uit een gezin van 4 kinderen, waarvan ik de jongste was en het enigste meisje. Mijn broers hebben allemaal katoenen luiers gedragen en ik als enigste wegwerpluiers. Wat ik me niet herinner is een aangrijpend verhaal over liefde en herinnering. Maar het is ook het verhaal van een schrijver die, door de contouren van Samuels verhaal in te vullen, grip probeert te krijgen op een eigen waarheid....

INFORMATIE

AUTEUR
Jonas Hassen Khemiri
DIMENSIE
4,34 MB
BESTANDSNAAM
Wat ik me niet herinner.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge Samuel overlijdt in een vreselijk auto-ongeluk. Of was het zelfmoord? Een naamloze schrijver met zo zijn eigen motieven probeert Samuels laatste dag in kaart te brengen. Uit gesprekken met vrienden, familieleden en buren ontstaat een veelzijdig portret: dat van het liefdevolle kleinkind, de terughoudende bureaucraat, de loyale vriend, de weloverwogen poseur. De man die alles voor zijn vriendin Laïde deed en alles deelde met zijn beste vriend Vandad. Tot hij met beiden het contact verloor. Alles wat ik me niet herinner is een aangrijpend verhaal over liefde en herinnering. Maar het is ook het verhaal van een schrijver die, door de contouren van Samuels verhaal in te vullen, grip probeert te krijgen op zijn eigen waarheid. Welke dingen uit onze vluchtige geheugens beklijven? En wat blijft verborgen achter alles wat we ons niet herinneren? Verteld met Khemiri's karakteristieke stilistische vernuft belooft deze Zweedse bestseller, een emotionele achtbaan van een boek, een moderne klassieker te worden.

Wil je het boek lezen?Wat ik me niet herinner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonas Hassen Khemiri. Lezen Wat ik me niet herinner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN