Goden van de nijl hc01. goden van de nijl

Goden van de nijl hc01. goden van de nijl - Crisse | Fthsonline.com

... AnkhHermes Klassiekers - Het Egyptische dodenboek (5) 29,99 ... Sobek - Wikipedia ... . Bekijk de hele lijst. Advertentie. Over de serie Compact. Aedes V/H Nwr; De opkomst van verenigingen van eigenaren Tweedehands. 14,50. Dick Knetsch; Dit is een lijst van Egyptische godheden en een korte omschrijving. In deze lijst staan ook Griekse benamingen voor Egyptische goden als de naam bekender is dan de Oud-Egyptische naam, ook varianten van Egyptische namen worden getoond. In 'De goden van de Nijl' mixt hij het verhaal van Neferti ... Lijst van Egyptische godheden - Wikipedia ... . In 'De goden van de Nijl' mixt hij het verhaal van Nefertiti met een beschrijving van een groot aantal goden uit het pantheon van het oude Egypte. Vanuit het perspectief van een ietwat nuffig poezenprinsesje... Dat dan weer wel! Available titles in this series: show more ` top. Seth, vijand van de mens en god van de chaos, woestijn, onvruchtbaarheid, stof en kale grond. Sjai, god van het fortuin en het lot. Sjed, beschermgod. Sjesmemet, moedergod en beschermgod. Sjezmoe, god van de wijn- en oliepers. Sjoe, een van de eerste goden die geschapen werd. Sia, scheppersgod. Sobek, god van het water en de Nijl. Goden van de nijl hc01. goden van de nijl (0) 21,95. B.M. Veenman; Vergeten Farao. Hofkroniek van de laatste Farao van de Zon (3) 9,90. Marcia Rosen; Spoedopname (0) 8,49. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Vaak samen gekocht. Lynda S. Robinson; Drinker van bloed Tweedehands. 7,70. Verkoop door Boekenbalie BV. Satet was in het Oude Egypte de beschermgodin van de Nijl en vooral de bewaakster van de bronnen van de Nijl. Ze wordt voorgesteld als een vrouw die de witte kroon van Boven-Egypte draagt met antilopehoorns aan beide kanten van de kroon.. Ze verschijnt meestal samen met de ramsgod Chn...

INFORMATIE

AUTEUR
Crisse
DIMENSIE
3,29 MB
BESTANDSNAAM
Goden van de nijl hc01. goden van de nijl.pdf

OMSCHRIJVING

Het is groot het feest voor de Godin Bastet. Hier komt zelfs de Koninklijke familie der Farao's op af! Maar voor de katten is het andere koek! Hun hoge priesteres is verslagen door Noun en ze moeten nu een vervanger kiezen. Apoua, de baviaan, heeft gehoord dat er een wit katje zal worden gekozen. Voor de kat Nefertiti begint een nachtelijke reis langs duizenden gevaren Crisse is gek op 'heroic fantasy' verhalen en mythologie. Hij ontpopt zich dan ook tot een zeer verdienstelijk verteller van de geschiedenis. Na zijn eerste wereldsucces: 'Het Kristallen Zwaard' vervolgde hij zijn reis als scenarist en tekenaar van de sagen: 'Kookaburra', 'Atalante' en 'Luuna'. Met hem durfde kleurder Fred Besson het aan om dit meesterlijke epos vorm te geven.

Wil je het boek lezen?Goden van de nijl hc01. goden van de nijl in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Crisse. Lezen Goden van de nijl hc01. goden van de nijl Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN