Waarvan akte

Waarvan akte - Onno Kosters | Fthsonline.com

...09 12:39. 4. 0. 0. Reacties. Reacties. De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan /1000 Plaats reactie ... Waarvan akte - NBA ... . Verberg reacties. de desbetreffende aan- of opmerking staat als gegeven te boek en/of geregistreert. Bij Waarvan Acte Theaterproducties vindt u de leukste eindmusicals, afscheidsmusicals en musicals voor kinderen van alle leeftijden! Op zoek naar een eindmusical voor groep 8? Bekijk de website voor het complete aanbod van de allerleukste schoolmusicals, mini musicals en afscheids/eindmusicals. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website ... Staat genoteerd. Waarvan akte. | Trouw ... . Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. "Waarvan akte" Beste klant, wij begroeten u zonder handen te schudden, in verband met het coronavirus. Zo blijft het risico o...

INFORMATIE

AUTEUR
Onno Kosters
DIMENSIE
12,76 MB
BESTANDSNAAM
Waarvan akte.pdf

OMSCHRIJVING

In "Waarvan akte' neemt Onno Kosters zijn lezer serieus, want het heeft, voor wie dichter is, helemaal geen zin om te doen alsof poëzie geen zaak van groot gewicht is. In brede gedichten, vol verhaal en vol betekenis, laat hij zien hoe rijk taal kan zijn. Van Britse romantiek tot de antieke cultuur, van John Donne tot Joy Division: de poëtische wereld van Kosters is groots, en ontstijgt de polder met verve. Dit is poëzie die de actualiteit – van klimaatcrisis tot terrorisme – niet schuwt, waar je wijzer van wordt, die verbaast, verrijkt – en net wanneer je er niet op bedacht was, opeens ontroert. Kosters won in 2012 hij de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd.

Wil je het boek lezen?Waarvan akte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onno Kosters. Lezen Waarvan akte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN