Wie temt het beest in jou?

Wie temt het beest in jou? - Inga Freudenberg - van Gastel | Fthsonline.com

...deze link Wie temt het beest in jou. Geef je de voorkeur aan het papieren boek? Bestel dan met behulp van het onderstaande formulier een exemplaar ... Temt in Engels - Nederlands-Engels Woordenboek - Glosbe ... . Het papieren boek kost € 19,62 inclusief BTW, exclusief € 4,00 verzendkosten. Het ebook kost € 12,99. Diensten gerelateerd aan Wie temt het beest in jou? Teamtraining: Een training met als doel de communicatie, samenwerking en effectiviteit van het team te vergroten aan de hand. van de vier dierlijke temperamenten. Leidinggeven: Een managementtraining met als doel effectief leiding. Wie temt het beest in jou? (eBook) Hal ... Wie temt het beest in jou? Het geheim van de ultieme ... ... . van de vier dierlijke temperamenten. Leidinggeven: Een managementtraining met als doel effectief leiding. Wie temt het beest in jou? (eBook) Hallo! Op zoek naar een Wie temt het beest in jou?-boek geschreven door auteur Inga Freudenberg - van Gastel? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Wie temt het beest in jou? 1e druk is een boek van Inga Freudenberg - van Gastel. ISBN 9789081851107 Ben je klaar voor het ... Wie temt het beest in jou? drs. Inga Freudenberg Na mijn lezing en het lezen van het boek bekijkt u de mensen an-ders. U ziet alleen nog maar herten, olifanten, leeuwen en vissen om u heen, als ik de feedback van lezers en mijn publiek mag ge-loven. Tijdens de lezing vallen kwartjes en gaat het publiek met eyeopeners naar huis. Wie temt het beest in jou? Drs. Inga Freudenberg-van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Inga Freudenberg - van Gastel
DIMENSIE
8,4 MB
BESTANDSNAAM
Wie temt het beest in jou?.pdf

OMSCHRIJVING

Wie temt het beest in jou? 1e druk is een boek van Inga Freudenberg - van Gastel. ISBN 9789081851107 Ben je klaar voor het ultieme geheim van be nvloeding? Of ben jij diegene die getemd wordt door collega s en partners? Wees ze voor en lees... wie temt het Beest in jou? Drs. Inga Freudenberg-van Gastel (1964), eigenaar van Freudenberg, is al ruim 20 jaar een veelgevraagd senior practitioner, coach en trainer. Daarnaast treedt zij door heel Nederland op met haar lezingen en workshopsWie temt het beest in jou? ,Carri remanagementenP. R.E.T. Werkt! . Zij weet iedere lezing toe te spitsen op de doelgroep en het lukt haar telkens weer haar publiek te raken. Met de nodige humor zet zij haar toehoorders aan het denken over henzelf en hun ambities. Op verzoek adviseert zij grote en kleine bedrijven als specialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en carri remanagement en geeft zij gastcolleges aan universiteiten en hogescholen. Dit is haar eerste boek, waarin je het ultieme geheim van de be nvloeding kunt ontdekken. Een mooie stap in de richting van meer plezier in jezelf en je werk (en priv )!

Wil je het boek lezen?Wie temt het beest in jou? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inga Freudenberg - van Gastel. Lezen Wie temt het beest in jou? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN