Kop in de wind

Kop in de wind - Wilfried de Jong | Fthsonline.com

...t is moeilijk het boek weg te leggen. Wilfried de Jong versmelt in Kop in de wind zijn grote liefdes: schrijven en fietsen ... Kop in de wind | De Volkskrant ... . In tien aanstekelijke verhalen stuurt hij een man met een fiets door wereldsteden, bergketens en Hollandse landschappen. Ondanks zijn voortdurende haast heeft hij op elke tocht een wonderlijke ontmoeting. 27 appartementen Kop in de Wind, Zeeburgereiland kavel 14 Zeeburgereiland, kavel 14. Tussen het centrum van Amsterdam en IJburg zijn op Zeeburgereiland 27 appartementen gerealiseerd in vijf bouwlagen. Het ... kop - WikiWoordenboek ... . Tussen het centrum van Amsterdam en IJburg zijn op Zeeburgereiland 27 appartementen gerealiseerd in vijf bouwlagen. Het gebouw heeft een transparante look met uitkragende balkons. Aan de achterzijde is op de ... 36 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten `wind` alle havens schutten geen wind (=niet alles levert een voordeel op); alle havens schutten wind (=als je meedoet deel je mee in de winsten); dat zal hem geen windeieren hebben gelegd (=daar zal hij wel veel geld mee verdiend hebben); de huik naar de wind hangen (=meeheulen - altijd andermans standpunt volgen) ... Kop in de wind. Een 25-tal oude Friese schippers hebben aan Hylke Speerstra het relaas van hun harde en onafhankelijke bestaan ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilfried de Jong
DIMENSIE
11,97 MB
BESTANDSNAAM
Kop in de wind.pdf

OMSCHRIJVING

In tien aanstekelijke verhalen stuurt Wilfried de Jong een man met een fiets door wereldsteden, bergketens en Hollandse landschappen. Ondanks zijn voortdurende haast heeft de man op elke tocht een wonderlijke ontmoeting. In Frankrijk krijgt hij een massage van een wielerweduwe, op Manhattan verkeert hij in het gezelschap van de verwarde jongeman Trouble, en in de polder nadert hij met hoge snelheid een treuzelende meerkoet.Wilfried de Jong (1957) werd bekend door het succes van de theatervoorstellingen van Waardenberg en De Jong. Daarna legde hij zich toe op het maken van televisieprogramma's Sportpaleis De Jong, Pakhuis De Jong, Holland Sport en 24 uur met... Hij debuteerde met de verhalenbundel Aal, die werd genomineerd voor de Debutantenprijs. Daarna volgden de bestsellers De linkerbil van Bettini en De man en zijn fiets. Hij is columnist voor NRC Handelsblad en nrc.next.

Wil je het boek lezen?Kop in de wind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilfried de Jong. Lezen Kop in de wind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN