De sterrenbeelden / De fijngevoelige kreeft

De sterrenbeelden / De fijngevoelige kreeft - Armand Eisen | Fthsonline.com

...5, 20 Gaat het beste samen met: Steenbok en Stier De Kreeft houdt van: gezellig eten met vrienden, ontspannen op of aan het water, hobby's thuis, kunst De planeet die bij het sterrenbeeld Kreeft hoort, is de Maan, ook wel heerser van de Kreeft genoemd ... Kreeft (sterrenbeeld) - Wikipedia ... . Het temperament van een Kreeft is melancholisc h. Mensen die melancholisch zijn, zijn weemoedig, neigen naar depressie, kijken soms verdrietig, hangen naar het verleden en hebben regelmatig een onvervuld verlangen. De Kreeft op het Werk. Het sterrenbeeld Kreeft heeft veel plichtsgevoel, ze doen hun uiterste best en zijn loyaal aan hun werkgever. Kreeft moet om werkzaamheden goed uit te voeren uit zichzelf gemotiveerd zijn. Als Kreeften niet in hun werk kunnen ... De goede en slechte eigenschappen voor het sterrenbeeld Kreeft ... . De Kreeft op het Werk. Het sterrenbeeld Kreeft heeft veel plichtsgevoel, ze doen hun uiterste best en zijn loyaal aan hun werkgever. Kreeft moet om werkzaamheden goed uit te voeren uit zichzelf gemotiveerd zijn. Als Kreeften niet in hun werk kunnen opgaan vluchten ze in hun eigen fantasierijke gedachten. Als Kreeft vertegenwoordig je als het ware het vierde kosmische principe en ben je tevens de hekkensluiter van de eerste groep van vier de pioniers van de sterrenbeelden en hun elementen. Je bent gevoelig voor sferen en zult herkennen dat je lastige situaties van je omgeving sterk aanvoelt. De sterrenbeelden - De fijngevoelige kreeft. Volg de sterren! Dit is geen gewoon boek. Het is uw boek, uw persoonlijke gids voor het leven. Raadpleeg het om uw diepste verlangens te onderkennen, uw liefdesleven nieuw leven in te blazen of om uzelf beter te leren kennen. Doorkruis de dierenriem om uw relatie met andere zonnetekens te doorgronden en te ontdekken met welk teken u zich het beste ... Hoera! Het is de verjaardagsmaand van de Kreeft. We zijn dol op de Kreeft. Het is het sterrenbeeld dat in de paskamers van H&M in tranen kan uitbarsten omdat een nummer van Enya wordt gespeeld en tevens het sterrenbeeld dat altijd ibuprofen bij de hand heeft voor het geval iemand hoofdpijn krijgt...

INFORMATIE

AUTEUR
Armand Eisen
DIMENSIE
6,17 MB
BESTANDSNAAM
De sterrenbeelden / De fijngevoelige kreeft.pdf

OMSCHRIJVING

Volg de sterren!Dit is geen gewoon boek. Het is uw boek, uw persoonlijke gids voor het leven. Raadpleeg het om uw diepste verlangens te onderkennen, uw liefdesleven nieuw leven in te blazen of om uzelf beter te leren kennen. Doorkruis de dierenriem om uw relatie met andere zonnetekens te doorgronden en te ontdekken met welk teken u zich het beste één voelt. Astrologie is de sleutel tot uw spirituele en emotionele ontplooiing, en wijst u de weg naar wie u bent en wie u kunt zijn. En bovendien is astrologie leuk.Volg de sterren!

Wil je het boek lezen?De sterrenbeelden / De fijngevoelige kreeft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Armand Eisen. Lezen De sterrenbeelden / De fijngevoelige kreeft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN