Babyboomers

Babyboomers - Hesseling Renie | Fthsonline.com

...gebruikt. Pim Fortuyn (geboren in 1948) schreef het boek Babyboomers (1998), waarin hij zijn generatiegenoten verweet onverantwoord te zijn omgegaan met de maatschappelijke instituties waarover zij het beheer kregen ... Babyboomers | De Volkskrant ... . De demografie van de Verenigde Staten verschilt iets van die in Nederland. Babyboomers werkten hard aan de wederopbouw van Nederland Ondanks hun rebelse houding, moesten diezelfde babyboomers ook veel doen om de wederopbouw van het naoorlogse Nederland te bewerkstelligen. De generatie die dus voor vernieuwing was, moest vooral keihard werken om Nederland weer datgene te geven wat nodig was voor een goede economie. De eerste babyboomers zijn geboren in 1940. Ze zijn nu 77 jaar en du ... Babyboomer, Generatie X, Millennial of iets ertussenin ... ... . De generatie die dus voor vernieuwing was, moest vooral keihard werken om Nederland weer datgene te geven wat nodig was voor een goede economie. De eerste babyboomers zijn geboren in 1940. Ze zijn nu 77 jaar en dus al vele jaren met pensioen. Nu ook de latere babyboomers de pensioenleeftijd bereiken zorgt dit voor nogal wat druk op het pensioenstelsel. De term ba...

INFORMATIE

AUTEUR
Hesseling Renie
DIMENSIE
11,32 MB
BESTANDSNAAM
Babyboomers.pdf

OMSCHRIJVING

Babyboomers verhaalt over een verloren landschap. Het boek reconstrueert met fraaie anekdotes de geloofsopvoeding tussen 1945 ? 1970 binnen de Roomse Familie. Het blijft niet steken bij nostalgische herinneringen over de katholieke (huishoud)school, Okki en Taptoe of de schoolmis. Dit boek legt een leerplan bloot van de gouden driehoek: kerk, gezin en onderwijs. De uitgekiende socialisatietechnieken leerden deze roomse cultuur aan en slepen de kennis in. Toch verdampte het geloof. De beatmis werd het sluitstuk en het symbool van de opvoeding van de babyboomers. Met de vele unieke foto?s uit de Velpse parochie is de publicatie een feest voor het oog.

Wil je het boek lezen?Babyboomers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hesseling Renie. Lezen Babyboomers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN