De mens, het complot van een duo-energie

De mens, het complot van een duo-energie - Alexander Zena | Fthsonline.com

...n vrouw. Van de bovenste plank - Woman. De gezichten achter ... Complot: geboortecontrole door GMO-muggen? | KIJK Magazine ... ... In deze Facebook-groep wordt ook een krantenartikel uit januari gedeeld, waarin waarschijnlijk voor het eerst de link werd gelegd tussen 5G en het coronavirus. Op de regiopagina's van het ... Wel plaatst Elk een kanttekening bij de het onderzoek. "Psychologen onderzoeken al langer de manier van denken van complotdenkers. De uitkomsten zijn nogal gemengd, zo zijn er ook wetenschappers die beweren geen verband te hebben gevonden. In dit onderzoek hebben ze dat wel, en ook herhaaldelijk, ... De mens, het complot van een duo-energie - Alexander Zena ... ... . In dit onderzoek hebben ze dat wel, en ook herhaaldelijk, maar de vraag is hoe sterk de relatie is. Een complottheorie begint meestal met een simpele aanname: de officiële verklaring klopt niet, de overheid zal er op de een of andere manier vast achter zitten. De behoefte aan het aanwijzen van een zondebok zit nu eenmaal ingebakken in de mens.' Einde van de wereld. De theorie dat het einde van de wereld nabij is, komt dus vanuit de Maya's. Voor de Maya's zou 21 december 2012 (of ja, hun equivalent van die datum) een belangrijke dag zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Zena
DIMENSIE
4,32 MB
BESTANDSNAAM
De mens, het complot van een duo-energie.pdf

OMSCHRIJVING

De mens, het complot van een duo-energie 1e druk is een boek van Alexander Zena uitgegeven bij Uitgeverij Aspekt B.V.. ISBN 9789059118492 De huidige kredietcrisis en de dagelijkse berichtgeving over ' het grote graaien' brengt ons dichter tot de fundamentele vragen over het hoe en waarom van ons bestaan. In dit boek doet Alexander Zena een handreiking om met andere ogen naar het leven te kijken. Dit is het verhaal van de grote kringloop van het bestaan. Zena doorbreekt oude denkpatronen met een positieve visie op hoe onze toekomst zou kunnen zijn.

Wil je het boek lezen?De mens, het complot van een duo-energie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Zena. Lezen De mens, het complot van een duo-energie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN