Managen of niet, dat is de vraag

Managen of niet, dat is de vraag - Wiemer Renkema | Fthsonline.com

...atie in stukken als Macbeth en Hamlet zijn nog altijd actueel ... Managementboek.nl: de beste boekensite - en meer - voor ... ... . Managen of niet, dat is de vraag is het eerste Nederlandstalige boek dat de wijze lessen van Shakespeare combineert met moderne ... Managen of niet, dat is de vraag 1e druk is een boek van Wiemer Renkema uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461262387 Last van politieke spelletjes, ijdele managers of tegenvallende resultaten? Je vindt de antwoorden op de lastigste zakelijke dilemma's in het werk van Shakespeare. In Managen of niet, dat is de vraag laat ik zien wat je kun ... Managen of niet, dat is de vraag - Lastige dilemma's op je ... ... . In Managen of niet, dat is de vraag laat ik zien wat je kunt leren van 's werelds grootste toneelschrijver, William Shakespeare. Zijn lessen over leiderschap, diversiteit, authenticiteit en communicatie in stukken als Macbeth en Hamlet zijn actueel. In Managen of niet, dat is de vraag laat Wiemer Renkema zien wat we kunnen leren van 's werelds grootste toneelschrijver, William Shakespeare. Zijn lessen over leiderschap, diversiteit, auth...

INFORMATIE

AUTEUR
Wiemer Renkema
DIMENSIE
4,34 MB
BESTANDSNAAM
Managen of niet, dat is de vraag.pdf

OMSCHRIJVING

Managen of niet, dat is de vraag 1e druk is een boek van Wiemer Renkema uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461262387 Last van politieke spelletjes, ijdele managers of tegenvallende resultaten? Je vindt de antwoorden op de lastigste zakelijke dilemma's in het werk van Shakespeare.In Managen of niet, dat is de vraag laat Wiemer Renkema zien wat we kunnen leren van 's werelds grootste toneelschrijver, William Shakespeare. Zijn lessen over leiderschap, diversiteit, authenticiteit en communicatie in stukken als Macbeth en Hamlet zijn nog altijd actueel. Er is veel veranderd in vierhonderd jaar, maar niet op het gebied van ambitie en bedrog, wantrouwen en verlangen. In vijf bedrijven ontdek je wat je over leiderschap kunt leren van Henry V, wat Lady Macbeth zegt over diversiteit, hoe Cordelia haar integriteit probeert te bewaren, wat koning Lear je kan vertellen over communicatie en hoe Othello een promotie verprutst. Wiemer Renkema is arbeids- en organisatiesocioloog en fervent amateur toneelspeler. Hij is de drijvende kracht achter To be Training & Consulting, een innovatief HR-adviesbureau. Verder geeft hij lezingen en trainingen over dilemma's op het werk aan de hand van Shakespeare en is hij docent aan de Haagse Hogeschool. Wiemer werkte jarenlang in diverse HR-managementposities voor grote internationale bedrijven als Arcadis, TNT en Mercer.

Wil je het boek lezen?Managen of niet, dat is de vraag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wiemer Renkema. Lezen Managen of niet, dat is de vraag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN