Wacht op mij!

Wacht op mij! - Michele Serra | Fthsonline.com

...ervolg hierop, Wacht op mij. Daarnaast schreef ze onder meer Hier was ik, Zijn jaar, Haar dag en Vuurvliegjes ... Wacht op mij eBook door Jennifer L. Armentrout ... ... . Forman woont samen met haar man en twee dochters in New York. Wacht op mij door J. Lynn, Jennifer L. Armentrout Serie: Wait for You #1 Verschenen: 19 juli 2014 bij Zomer & Keuning Format: Paperback, aantal pagina's: 320 Genre: New Adult Lees ook: Ga voor mij, Blijf bij mij, IJskoud, Val voor mij, Kies voor mij, Vertrouw op Mij, Obsidian, Onyx, Het probleem met voor altijd, Obsidian, Vurig, Onyx, Opal, Origin, Opposition, Als morgen niet bestaat, The ... De Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout, in welke volgorde lees je die eigenlijk? Het eerste boe ... ARMENTROUT: Minirecensies van de 'Wacht op mij'-serie ... ... ... De Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout, in welke volgorde lees je die eigenlijk? Het eerste boek van de serie verscheen in 2013 en inmiddels zijn er 7 delen in de boekenreeks. Wij zetten de volgorde van de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout voor je op een rijtje....

INFORMATIE

AUTEUR
Michele Serra
DIMENSIE
11,36 MB
BESTANDSNAAM
Wacht op mij!.pdf

OMSCHRIJVING

Ontroerende en humoristische roman over een vader die probeert de generatie van zijn puberzoon te begrijpen en te doorgronden.Ik denk aan hoe makkelijk het was om van je te houden toen je klein was. Aan hoe moeilijk dat nu is, nu onze posturen gelijk zijn, nu jouw stem op de mijne lijkt en dus aanspraak maakt op dezelfde klanken en volumes, nu de ruimte die wordt ingenomen door onze lichamen dezelfde is.In een sublieme en fijnzinnige stijl beschrijft Michele Serra de verschillen tussen de werelden van ouderen en jongeren en kijkt met een mengeling van woede, liefde en melancholie naar zijn zoon, die zich steeds meer van hem lijkt te vervreemden. Michele Serra schrijft met de toewijding van een vader, de geest van een moralist en de scherpe tong van een komiek en heeft met Wacht op mij! een klein monument opgericht voor een generatie die de onverschilligheid omarmt lijkt te hebben.'Wacht op mij! is een roman waarin de gebruikelijke tedere ironie en satirische kracht van Michele Serra afgewisseld worden met ontroerende momenten van zeldzame intensiteit. Dit is de pure schoonheid van het schrijven' La RepubblicaMichele Serra (Rome, 1954) is bekend journalist, schrijver en humorist. Hij publiceerde meerdere romans en verhalenbundels, was columnist voor La Repubblica, Vanity Fair en L'Espresso en schrijft voor theater en televisie.

Wil je het boek lezen?Wacht op mij! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michele Serra. Lezen Wacht op mij! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN