De Bijbel voor iedereen

De Bijbel voor iedereen - Age Romkes | Fthsonline.com

... online lezen doe je op debijbel.nl. Met debijbel ... Bijbel voor iedereen - 9789023971528 - De Fakkel ... .nl brengen het Nederlands Bijbelgenootschap en het Vlaams Bijbelgenootschap de Bijbel dichtbij. Op deze website vind je de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de Bijbel in Gewone Taal (BGT), de Herziene Statenvertaling (HSV) en vele andere vertalingen. De Bijbel voor iedereen! - China. Thema Bijbel als levensbron Onderwijs Kerk en Bijbel. De Bijbel is steeds slechter verkrijgbaar in China, en voor mensen van het platteland te duur. Kerk in Actie helpt met subsidies voor bijbelpa ... bol.com | De Bijbel voor iedereen | 9789023971528 | Age ... ... . Kerk in Actie helpt met subsidies voor bijbelpapier om de bijbel betaalbaar te houden. De Bijbel is hét geloofsboek voor christenen, maar niet altijd eenvoudig te begrijpen. Wil je meer thuis raken in de Bijbel? Jeugd met een Opdracht Heidebeek en Artios Bijbelschool organiseren in de eerste maanden van 2018 een cursus op basis van het boek De Bijbel voor iedereen van Age Romkes en Pieter Siebesma. De Bijbel voor iedereen. 25 jan 2018. Gbb Webmaster. Off. Titel: De Bijbel voor iedereen Auteur: Age Romkes & Pieter Siebesma Uitgever: Boekencentrum, Utrecht Jaar: 2017 Prijs: € 19,90 Aantal pagina's: 239 ISBN nr.: 9789023971528 . Weten wat je leest. Recensie ... De Bijbel voor iedereen weten wat je leest Age Romkes, Pieter Siebesma. Nederlands | Hardcover € 21,99 + 43 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. ... Je moet goed zijn voor iedereen. In de veertigdagentijd lezen we teksten uit het evangelie volgens Matteüs. We horen wat Jezus zegt over Gods nieuwe wereld. Op deze zondag staat Matteüs 5:43-48 centraal. Jezus zegt dat 'houden van de mensen om je heen' betekent dat je niet alleen houdt van je vrienden, maar ook van je vijanden. Uit: De Bijbel voor iedereen - Age Romkes & Pieter Siebesma. Toch spraken de Here Jezus en de profeten en de apostelen meestal in het openbaar tegen heel gewone mensen. Zij schreven geen moeilijke theologische werken, bedoeld voor specialisten, maar boeken en brieven die in de gemeente voorgelezen moesten worden (Kol. 4:16; 1 Tess. 5:27; Op ... B...

INFORMATIE

AUTEUR
Age Romkes
DIMENSIE
8,52 MB
BESTANDSNAAM
De Bijbel voor iedereen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een praktische gids voor mensen die met de Bijbel bezig zijn. Het geeft heel veel informatie en uitleg over belang, ontstaan en karakter van de Bijbel en introduceert de verschillende genres en alle Bijbelboeken. Allerlei hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel komen ook aan de orde. Meer kennis leidt tot meer begrip, en zo kan de Bijbel een grotere betekenis en uitwerking in je leven krijgen en kun je vragen van anderen beter beantwoorden.

Wil je het boek lezen?De Bijbel voor iedereen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Age Romkes. Lezen De Bijbel voor iedereen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN