Sagitarius en de Traan van de draak

Sagitarius en de Traan van de draak - Roger Brits | Fthsonline.com

... krijgt de schelp van een stokoude kwal. Hij ... De tranen van de draak. Vredesverhaal voor kinderen ... ... ... Sagitarius en de Traan van de draak is het avontuur van een ietwat wereldvreemde secretarisvogel. Hij gaat op zoek naar dieren, die hem kunnen vertellen over de geheimzinnige eenhoorn. Hij draagt een unieke schelp bij zich, waarin de Traan van de draak is verborgen. Sagitarius en de Traan van de draak is het avontuur van een ietwat wereldvreemde secretarisvogel. Hij gaat op zoek naar dieren, die hem kunne ... Sagitarius en de Traan van de draak door Roger Brits ... . Hij gaat op zoek naar dieren, die hem kunnen vertellen over de geheimzinnige eenhoorn. Hij draagt een unieke schelp bij zich, waarin de Traan van de draak is Roger Brits Sagitarius en de Traan van de draak. Gedrukt boek . Genre Fictie Onderwerpen Proza (romans/novellen), Fantasy, romans en novellen ; oorspr. - Nederlands Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Brave New Books, Rotterdam Verschenen 2019 ISBN 9789402198898 Kenmerken 172 pagina's, 24 cm. Na het eerste avontuur van Sagitarius Secretarisvogel, waarin de draak is verslagen, lijkt de rust teruggekeerd. De olifant, de gekozen leider van de dieren, vraagt Sagitarius om het Lied van het leven te vinden. Met dat lied kunnen de dieren hun verloren kameraden herinneren. Sagitarius wil de olifant best helpen, maar vraagt zich af waarom daarvo Sagitarius en de Traan van de draak door Roger Brits, EAN 9789402198898. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... Sagitarius en de Traan van de draak door Brits, Roger, EAN 9789402198898. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... Na het eerste avontuur van Sagitarius Secretarisvogel, waarin de draak is verslagen, lijkt de rust teruggekeerd. De olifant, de gekozen leider van de dieren, vraagt Sagitarius om het Lied van het leven te vinden. Met dat lied kunnen de dieren hun verloren kameraden herinneren. Door de heldere en vaak vrolijke kleuren brengen zijn indrukwekkende schilderijen de expressieve emoties van zijn clowns tot leven, in zowel de lach als de traan. Een lach en een traan Chrit Rousseau s 70 clowns verschijnt ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van de kunstschilder en de daaraan verbonden expositie in de Dominicanerkerk in Maastricht in het najaar van 2011. 141 aanbiedingen in juni - Vind draken fantasy | Nieuw op Marktplaats - Voor iedereen een voordeel. Ver weg, ver weg de diepe grot van een vreemd land, leefde een draak wiens ogen fonkelden als hete smeulen. De mensen rondom waren bang en iedereen verwachtte dat iemand hem zou kunnen doden. De moeders beefden toen ze over hem hoorden, en de kinderen huilden in stilte uit angst dat de draak hen zo...

INFORMATIE

AUTEUR
Roger Brits
DIMENSIE
11,86 MB
BESTANDSNAAM
Sagitarius en de Traan van de draak.pdf

OMSCHRIJVING

Sagitarius en de Traan van de draak is het avontuur van een ietwat wereldvreemde secretarisvogel. Hij gaat op zoek naar dieren, die hem kunnen vertellen over de geheimzinnige eenhoorn. Hij draagt een unieke schelp bij zich, waarin de Traan van de draak is verborgen. Als de Traan rood is, dan wordt de allesvernietigende draak Thaya wakker. Sagitarius krijgt de schelp van een stokoude kwal. Hij reist met de schelp langs zo'n 25 dieren, die elk hun eigen verhaal hebben. In elk verhaal schuilt een kracht, die dieren macht geeft. Bijvoorbeeld de sterke leeuw, de vindingrijke mestkever, de rijke honingpotmier en de gekozen olifant. Tegelijk kleur de Traan van de draak mee: het verkleurt langzaam naar rood. Door zijn avontuur brengt Sagitarius de krachten bij elkaar, zodat er een nieuwe kracht ontstaat, die de draak kan overwinnen. De olifant richt een Dierenraad op, die bouwt aan de samenleving en veiligheid van de dieren. Als de draak toch wakker wordt, moet blijken of de nieuwe kracht machtig genoeg is om de draak te verslaan.

Wil je het boek lezen?Sagitarius en de Traan van de draak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roger Brits. Lezen Sagitarius en de Traan van de draak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN