Het sportkookboek voor jonge sporters (E-boek - ePub-formaat)

Het sportkookboek voor jonge sporters (E-boek - ePub-formaat) - Stephanie Scheirlynck | Fthsonline.com

... stuitte op heel wat misverstanden rond voeding en energie-opname, bij ... Het sportkookboek voor jongeren | Uitgeverij Lannoo ... ... Het sportkookboek (E-boek - ePub-formaat) | ISBN 9789401430616 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het sportkookboek (E-boek - ePub-formaat). Het meest volledige sportkookboek van de bekendste topsportdiëtiste. Met de juiste eetgewoontes kun je je sportprestaties verbeteren. Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het j ... Het sportkookboek voor jonge sporters (E-boek - ePub ... ... . Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment binnen te krijgen. Zo halen ze het maximum uit hun trainingen en zorgen ze ervoor dat hun lichaam goed herstelt na een inspanning. Sportkookboek 50 gezonde en lekkere recepten voor (top)sporters. Prijs: € 12,95: Uitverkocht Het sportkookboek (E-boek - ePub-formaat) (e-Book) (Stephanie Scheirly) ISBN: 9789401430616 - Het meest volledige sportkookboek van de bekendste… Het sportkookboek, verbeter je… - voor €27,99 Login ☰ Boeken over Stephanie Scheirlynck bij De Slegte. Meer dan 13 (tweedehands) uitgaven beschikbaar vanaf € 10,00 Het sportkookboek voor duursportMet de juiste eetgewoontes kun je je sportprestaties verbeteren! Na het grote succes van Het Sportkookboek, ontwikkelde sportdiëtiste Stephanie Scheirlynck een sport-en-eetgids voor ieder type sporter, of je nu professioneel of recreatief sport. Het Sportkookboek voor duursport is toegespitst op individuele sporters die gedurende een (middel-)lange tijd een ... Na het succesvolle werk Het sportkookboek heeft topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck een nieuw boek ontwikkeld in dezelfde reeks, namelijk een sportkookboek voor jonge sporters. Actieve jongeren hebben een enorme hoeveelheid energie nodig. Na het succesvolle werk Het sportkookboek heeft topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck een nieuw boek ontwikkeld in dezelfde reeks, namelijk een sportkookboek voor jonge sporters. Actieve jongeren hebben een enorme hoeveelheid energie nodig. Ze moeten niet alleen presteren op school, maar gaan vaak direct na school nog sporten en willen daar dan ook in uitblinken. Download en lees het boek Beïnvloeiingen op onze website pdf.boek-durf.be. Helemaal vrij. U vindt Beïnvloeiingen in PDF, ePUB, MOBI. The work of Yves Velter (°1967, Ostend) deals with questions that lack answers, fear that masks desires, words that fail to communicate. Het sportkookboekScroll naar beneden of gebruik de pijltjes om door het inkijkexemplaar te bladeren.terug naar overzicht Een compleet sportkookboek voor jonge sporters, met gerechten voor school-, trainings- en wedstrijdd...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephanie Scheirlynck
DIMENSIE
3,1 MB
BESTANDSNAAM
Het sportkookboek voor jonge sporters (E-boek - ePub-formaat).pdf

OMSCHRIJVING

Een compleet sportkookboek voor jonge sporters, met gerechten voor school-, trainings- en wedstrijddagen De ideale leidraad qua voeding voor actieve jongeren van 10 tot 18 jaar. Topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck onderzocht voor haar scriptie de voedingsgewoonten van jonge gymnasten en stuitte op heel wat misverstanden rond voeding en energie-opname, bij de sporters zelf én bij begeleiders. Actieve kinderen hebben namelijk een enorme hoeveelheid energie nodig. Ze presteren op school, gaan aansluitend sporten, en willen daar dan ook in uitblinken. Intussen zijn ze in volle groei. Stephanie schept hierin duidelijkheid voor de ouders en reikt praktische tips en recepten aan. Wat schotel je je kinderen het best voor op een schooldag, voor en na de training op een wedstrijddag of een vrije dag?

Wil je het boek lezen?Het sportkookboek voor jonge sporters (E-boek - ePub-formaat) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephanie Scheirlynck. Lezen Het sportkookboek voor jonge sporters (E-boek - ePub-formaat) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN