Vantoen.nu - Midlife : midden in je leven

Vantoen.nu - Midlife : midden in je leven - Jaap Spaans | Fthsonline.com

...euw perspectief in hun leven. Het biedt je motivatie en evenwicht, en helpt je een nieuwe richting te ontwikkelen als je het gevoel hebt op een tweesprong te staan ... PDF Download 1000000 puzzelwoorden ... . Midlife: wat is dat precies? Wanneer begint het? Is midlife saai en is een crisis onvermijdelijk? Kun je nog veranderen> En word je wijzer? Over de middelbare leeftijd bestaan allerlei meningen, vooroordelen en mythes. Jaap Spaans toetst deze opvattingen aan de wetenschap. Wat is er van waar? Op een leuke manier schrijft hij over de volgende thema's: lichamelijke en mentale veranderingen, werk ... Vantoen.nu - Midlife : midden in j ... Download PDF Vantoen.nu - Midlife : midden in je leven ... . Wat is er van waar? Op een leuke manier schrijft hij over de volgende thema's: lichamelijke en mentale veranderingen, werk ... Vantoen.nu - Midlife : midden in je leven (eBook) Hallo! Op zoek naar een Vantoen.nu - Midlife : midden in je leven-boek geschreven door auteur Jaap Spaans? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Midlife: wat is dat precies? Wanneer begint het? Is midlife saai en is een crisis onvermijdelijk? Midlife : midden in je leven | ISBN 9789027498151 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Op een leuke manier schrijft hij over de volgende thema's: lichamelijke en mentale veranderingen, werk, relaties, toekomst en verleden. Ook doet hij aanbevelingen, zodat je je niet laar leiden door vooroordelen die wellicht onjuist zijn. Want midlife is een belangrijke en bijzondere periode in je leven, die veel goeds met zich mee kan brengen. Nieuwsbrief Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe partijen, vers van onze inkoop. Midlife : midden in je leven. 288 pagina's Prijs: €21.50 Lees verder. Leef voor jezelf werkboek. ... 231 pagina's Prijs: €29.99 Lees verder. Vantoen.nu Hollandski. 128 pagina's Prijs: €14.99 Lees verder. Verlegen. 154 pagina's Prijs: €16.50 Lees verder. Bestel Midlife : midden in je leven van Jaap Spaans. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Buy Midlife : midden in je leven: 50 mythes over de middelbare leeftijd ontmaskerd (Vantoen.nu) 01 by Jaap Spaans (ISBN: 9789027498151) from Amazon's Book Store. Everyday lo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Spaans
DIMENSIE
6,20 MB
BESTANDSNAAM
Vantoen.nu - Midlife : midden in je leven.pdf

OMSCHRIJVING

Midlife: wat is dat precies? Wanneer begint het? Is midlife saai en is een crisis onvermijdelijk? Kun je nog veranderen> En word je wijzer?Over de middelbare leeftijd bestaan allerlei meningen, vooroordelen en mythes. Jaap Spaans toetst deze opvattingen aan de wetenschap. Wat is er van waar? Op een leuke manier schrijft hij over de volgende thema's: lichamelijke en mentale veranderingen, werk, relaties, toekomst en verleden. Ook doet hij aanbevelingen, zodat je je niet laar leiden door vooroordelen die wellicht onjuist zijn. Want midlife is een belangrijke en bijzondere periode in je leven, die veel goeds met zich mee kan brengen.

Wil je het boek lezen?Vantoen.nu - Midlife : midden in je leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Spaans. Lezen Vantoen.nu - Midlife : midden in je leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN