Het open veld van de ervaring

Het open veld van de ervaring - Han F de Wit | Fthsonline.com

.... De online specialist in spirituele boeken ... Het open veld van de ervaring, Han F de Wit - Ebook ... ... . De Dharmadhatu: het open veld van de ervaring / Han de Wit Door Webredactie op 30 juli 2017 in Inspiratie , Val Sinestra Elke tijd en elke cultuur heeft er zijn eigen namen voor: voor momenten waarop we op ons best zijn, momenten van toewijding en helderheid van geest; kortom, momenten waarop de wereld om ons heen zich lijkt te openen. Elke tijd en elke cultuur heeft er zijn eigen namen voor: voor momenten waarop we op ons best zijn, momenten van vervuld verlangen, van toewijding, van liefde en helderheid van geest. Kortom, momenten van levensgeluk, waarop ... Studystore | Het open veld van de ervaring de boeddha over ... ... . Kortom, momenten van levensgeluk, waarop de wereld om ons heen zich lijkt te openen. Of moeten we zeggen: waarop wij ons volledig openen, voorbij hoop en vrees, voor wat zich in het veld van onze ervaring voordoet. Het open veld van de ervaring | ISBN 9789025958572 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Elke tijd en elke cultuur heeft er zijn eigen namen voor: voor momenten waarop we op ons best zijn, momenten van vervuld verlangen, van toewijding, van liefde en helderheid van geest.Kortom, momenten van levensgeluk, waarop de wereld om ons heen zich lijkt te openen. Of moeten we zeggen: waarop wij ons volledig openen, voorbij hoop en vrees, voor wat zich in het veld van onze ervaring voordoet ... Lees „Het open veld van de ervaring de Boeddha over inzicht, compassie en levensgeluk" door Han F de Wit verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Elke tijd en elke cultuur heeft er zijn eigen namen voor: voor momenten waarop we op ons best zijn, momenten van vervuld... Kortom, momenten van levensgeluk, waarop de wereld om ons heen zich l Het open veld van de ervaring, Han F de Wit - Ebook - 9789025902612 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Het open veld van de ervaring Han F. de Wit Elke tijd en elke cultuur heeft er zijn eigen namen voor: voor momenten waarop we op ons best zijn, momenten van vervuld verlangen, van toewijding, van liefde en helderheid van geest.Kortom, momenten van levensgeluk, waarop de wereld om ons heen zich lijkt te openen. Het open veld van de ervaring Het nieuwe boek van Han de Wit Han de Wit, de belangrijkste Nederlandse leraar binnen de boeddhistische traditie van Shambhala, schreef een unieke inleiding in de spirituele traditie van inzicht en compassie: het mahayana-boeddhisme. Het open veld van de ervaring | ISBN 9789025902612 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 9789025958572 - Het open veld van de ervaring door H.F. de Wit.. Elke tijd en elke cultuur heeft er zijn eigen namen voor: voor momenten waarop we op ons best zijn, momenten van vervuld verlangen, van toewijding, v...

INFORMATIE

AUTEUR
Han F de Wit
DIMENSIE
9,19 MB
BESTANDSNAAM
Het open veld van de ervaring.pdf

OMSCHRIJVING

Elke tijd en elke cultuur heeft er zijn eigen namen voor: voor momenten waarop we op ons best zijn, momenten van vervuld verlangen, van toewijding, van liefde en helderheid van geest.Kortom, momenten van levensgeluk, waarop de wereld om ons heen zich lijkt te openen. Of moeten we zeggen: waarop wij ons volledig openen, voorbij hoop en vrees, voor wat zich in het veld van onze ervaring voordoet.Waardoor komt het dat we het contact met dit open veld van levensgeluk zo gemakkelijk verliezen? Door angst dat het lijden dat we om ons heen zien ook ons zal treffen. Die angst doet ons reageren met afweer. Maar als we leren met compassie op lijden te reageren, dan opent dit veld zich weer: compassie en levensgeluk staan niet los van elkaar.Een unieke inleiding in de spirituele traditie van inzicht en compassie: het mahayana?boeddhisme.Acharya Han de Wit is de belangrijkste Nederlandse leraar binnen de boeddhistische traditie van Shambhala, waarvan Sakyong Mipham de wereldleider is. Dit nieuwe boek is geheel geschreven in de geest van zijn bestseller ''De verborgen bloei'' (12 drukken).

Wil je het boek lezen?Het open veld van de ervaring in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Han F de Wit. Lezen Het open veld van de ervaring Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN