Inzicht in de ondernemingsraad 2016

Inzicht in de ondernemingsraad 2016 - R.H. van Het Kaar | Fthsonline.com

...aperback / softback. 2017-10-12 Inzicht in de ondernemingsraad editie 2015 (eBook) Inzicht in de ondernemingsraad editie 2015 is een geweldig boek ... Wet op de ondernemingsraden [Tekst ... - Inzicht in de OR ... . We raden u aan het boek van Inzicht in de ondernemingsraad editie 2015 PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Inzicht in de ondernemingsraad editie 2015 Compra Inzicht in de ondernemingsraad 2016. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei De cursus Financieel inzicht in de OR is specifiek ontwikkeld voor alle OR-leden die graag meer inzicht in ... Inzicht in de ondernemingsraad 2016 Inzicht in de ... ... . SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei De cursus Financieel inzicht in de OR is specifiek ontwikkeld voor alle OR-leden die graag meer inzicht in de financiële status van de organisatie willen verkrijgen. Wij raden aan dat ten minste twee OR-leden deze basiskennis opdoen, zodat er afstemming kan plaatsvinden. Deze cursus kan ook prima op maat voor de gehele ondernemingsraad worden ... Buy Inzicht in de ondernemingsraad 2016 (Inzicht in de ondernemingsraad: een toelichting op de Wet op de ondernemingsraden) 01 by R.H. van het Kaar, F.W.H. Vink (ISBN: 9789012396424) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Na afloop van de cursus ken je in hoofdlijnen de mogelijkheden die de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) biedt. Je hebt een idee over de rol die je binnen de OR wil innemen en welke andere spelers van invloed zijn op de OR. Inzicht in de ondernemingsraad / 2016 van R.H. van het Kaar (boek, paperback, ISBN 9789012396424). De 27e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de... Inzicht in de ondernemingsraad 2013 toelichting bij de wet op de OR. Prijs: € 70,00: Uitverkocht...

INFORMATIE

AUTEUR
R.H. van Het Kaar
DIMENSIE
7,87 MB
BESTANDSNAAM
Inzicht in de ondernemingsraad 2016.pdf

OMSCHRIJVING

De 27e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht).In deze editie is een bijlage toegevoegd over de mogelijkheden en begrenzingen die de WOR biedt om de medezeggenschap anders vorm te geven (meestal aangeduid met moderne vormen van medezeggenschap). Uiteraard is de nieuwe ontslagwetgeving (WWZ) verwerkt; zie in het bijzonder het commentaar bij artikel 21 en 27.De jurisprudentie is bijgewerkt tot 23 augustus 2015. Samen met het boek Sdu Inzicht in de OR Praktijkboek en de Sdu Inzicht in de OR tools hebt u een pakket in handen dat naadloos aansluit op de praktijk.

Wil je het boek lezen?Inzicht in de ondernemingsraad 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.H. van Het Kaar. Lezen Inzicht in de ondernemingsraad 2016 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN