Spiegelgevechten

Spiegelgevechten - Jo Claes | Fthsonline.com

...nt in zijn leven. Hij wil zijn baan als leraar opzeggen, hij heeft problemen met zijn leeftijd, hij is gefrustreerd omdat hij nooit schrijver is geworden en hij vermoedt dat zijn vrouw Lucia een minnaar heeft ... Spiegelgevechten by Jo Claes - Goodreads ... . Dat laatste lijkt bevestigd te worden wanneer Lucia besluit om alleen op vakantie te gaan. 1) Oude Romeinse opvoeringen van spiegelgevechten te water.Categorie: Gebeurtenissen > voorstellingen (gebeurtenissen). (2) Schijngevechten d.m.v. impo... Spiegelgevechten. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Claes, Jo (1955-) Inhoud: Een 59-jarige docent worstelt m ... Spiegelgevechten - 2 definities - Encyclo ... . (2) Schijngevechten d.m.v. impo... Spiegelgevechten. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Claes, Jo (1955-) Inhoud: Een 59-jarige docent worstelt met een midlifecrisis. Bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Claes
DIMENSIE
5,28 MB
BESTANDSNAAM
Spiegelgevechten.pdf

OMSCHRIJVING

Matthias Minne bevindt zich een op een moeilijk moment in zijn leven. Hij wil zijn baan als leraaropzeggen, hij heeft problemen met zijn leeftijd, hij is gefrustreerd omdat hij nooit schrijver is geworden en hij vermoedt dat zijn vrouw Lucia een minnaar heeft.Dat laatste lijkt bevestigd te worden wanneer Lucia besluit om alleen op vakantie te gaan. Vanafdat ogenblik heeft Matthias geen moment rust meer en wordt het een obsessie om te bewijzen dat Lucia hem bedriegt. Tot hij op een dag de veel jongere Luna ontmoet. Wat zij voor hem lijkt te voelen, streelt zijn gekwetste ego en geleidelijk aan wordt het een dwanggedachte om Lucia haar bedrog betaald tezetten, al is het nog maar de vraag wie nu eigenlijk wie bedriegt in dit kluwen van onzekerheden,pijnlijke vermoedens en vruchteloos nagejaagde dromen.

Wil je het boek lezen?Spiegelgevechten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Claes. Lezen Spiegelgevechten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN