Alles wat solide was

Alles wat solide was - Antonio Munoz Molina | Fthsonline.com

...j de eurolanden en elke regio kan onstuimig het geld laten rollen ... Hoe Spanje in de crisis 'Alles wat solide was' verloor ... . 'Alles van waarde is weerloos' zo dichtte Lucebert in 1974. Maar niet in Spanje, zo betoogt Antonio Muñoz Molina in zijn boek over de economische crisis in Spanje. In tegendeel. Daar was volgens hem tot voor kort juist alles wat waardeloos was solide. Alles wat solide was. In dit gepassioneerde essay doet Molina concrete voorstellen om uit de huidige economische crisis te komen, waardoor je direct je handen uit de mouwen zou willen steken. Deze vertelling in de loepzuivere stijl van George Orwell en Vi ... Alles wat solide was - paperback - Antonio Muñoz Molina ... ... . Deze vertelling in de loepzuivere stijl van George Orwell en Virginia Wolf is een lucide analyse en een warm pleidooi voor kennis, ... Alles wat was is een prachtig uitgevoerd boek voor jong en oud, met illustraties van Marijke Klompmaker. Stine en zij werkten eerder samen aan Alles wat ik voel. Het grote emotieboek, waar inmiddels ca. 12.000 exemplaren van zijn verkocht. Kijk op www.kluitman.nl voor een gratis lesbrief over dit b...

INFORMATIE

AUTEUR
Antonio Munoz Molina
DIMENSIE
5,43 MB
BESTANDSNAAM
Alles wat solide was.pdf

OMSCHRIJVING

In dit gepassioneerde essay doet Molina concrete voorstellen om uit de huidige economische crisis te komen, waardoor je direct je handen uit de mouwen zou willen steken. Deze vertelling in de loepzuivere stijl van George Orwell en Virginia Wolf is een lucide analyse en een warm pleidooi voor kennis, de enige weg die naar ware verandering kan leiden. Molina analyseert de achterliggende oorzaken van de economische neergang en pleit voor redelijkheid en respect, zonder de bittere waarheid te verhullen.

Wil je het boek lezen?Alles wat solide was in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antonio Munoz Molina. Lezen Alles wat solide was Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN