ZorgBasics - Preventie

ZorgBasics - Preventie - Marleen Mares | Fthsonline.com

...de reeks ZorgBasics belicht verschillende aspecten van preventie, gericht op het bevorderen van een gezonde leefstijl ... ZorgBasics Preventie - Hogeschool Rotterdam ... . Vanuit een maatschappelijk perspectief, theoretische achtergronden en voorbeelden uit de praktijk wordt het 'preventieveld' geschetst. Waarom gedragen mensen zich zoals ze zich gedragen? Voor professionals die (gezo Koop ZorgBasics Preventie bevorderen van gezond gedrag van Mares, Marleen met ISBN 9789462364837. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl ZorgBasics preventie direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij ... Broekhuis | ZorgBasics preventie, Marleen Mares ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl ZorgBasics preventie direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. ZorgBasics Preventie van M. Mares kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. E-book, ISBN 9789460940712. ZorgBasics preventie; €20,95 . ISBN 9789462741584 Druk vanaf 2e Taal Nederlands Bladzijden 71 pp. Bindwijze Ebook EPUB Rubriek Gezondheid. ZorgBasics preventie Marleen Mares bevorderen van gezond gedrag. Let op, dit is een ebook! 0 van 5 ... 9789462364837 ZorgBasics - Preventie koop je vanaf 8.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken INKIJKEXEMPLAAR - Deze uitgave in de reeks ZorgBasics belicht verschillende aspecten van preventie, gericht op het bevorderen van een gezonde leefstijl. Vanuit een maatschappelijk perspectief, theoretische achtergronden en voorbeelden uit de praktijk wordt het 'preventieveld' geschetst. ZorgBasics Preventie. Download Bestand (PDF) M. Mares; Dr. P.D.D.M. Roelofs (Lid Lectoraat) Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Zorgbasics preventie (HBO-V studieboek) 6 6 x gezien 0 0 x bewaard sinds 10 jun. '20, 20:26. Bewaar ... Koop ZorgBasics Preventie bevorderen van gezond gedrag (9789462364837) je van Mares, Marleen Hoofdstuk 1 2 en 3 samengevat van het boek Bevorderen van gezond gedrag zorgbasics preventie. Dit is de toetsstof van OWE5 van jaar 2 van HBO-V. ZorgBasics Preventie M. Mares; Dr. P.D.D.M. Roelofs (Lid Lectoraat) INKIJKEXEMPLAAR - Deze uitgave in de reeks ZorgBasics belicht verschillende aspecten van preventie, gericht op het bevorderen van een gezonde leefstijl. zorgbasics preventie is er voor te zorgen dat mensen gezond blijven door enerzijds de gezondheid te bevorderen en anderzijds de gezondheid te beschermen ZorgBasics - Preventie 2e druk is een boek van Marleen Mares uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462364837 Deze uitgave in de reeks ZorgBasics belicht verschillendeaspecten van preventie, gericht op het bevorderen van eengezonde leefstijl. In deze uitgave in de reeks ZorgBa...

INFORMATIE

AUTEUR
Marleen Mares
DIMENSIE
6,4 MB
BESTANDSNAAM
ZorgBasics - Preventie.pdf

OMSCHRIJVING

ZorgBasics - Preventie 2e druk is een boek van Marleen Mares uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462364837 Deze uitgave in de reeks ZorgBasics belicht verschillendeaspecten van preventie, gericht op het bevorderen van eengezonde leefstijl. Vanuit een maatschappelijk perspectief,theoretische achtergronden en voorbeelden uit de praktijkwordt het 'preventieveld' geschetst.Waarom gedragen mensen zich zoals ze zich gedragen? Voorprofessionals die (gezond) gedrag willen be nvloeden biedtdeze uitgave handvatten om een weg te vinden in deze complexematerie. In het eerste hoofdstuk worden de doelen vanpreventie beschreven, definities gegeven en maatschappelijkeontwikkelingen benoemd. Hoofdstuk twee gaat in op gedragsverandering,gezondheidsvoorlichting/health promotion.In het derde hoofdstuk worden een aantal voorbeelden vanpreventie in de praktijk beschreven. In het vierde en laatstehoofdstuk worden tips en hulpmiddelen geboden om zelfaan de slag te gaan met het bevorderen van gezond gedrag.De puntsgewijze opzet maakt het eenvoudig om verdiepingte zoeken via de geciteerde bronnen.De ZorgBasics zijn geschreven voor studenten die een gezondheidszorgopleiding volgen in het HBO en voor professionals inde zorg. De nadruk ligt op de basisvakken die worden gegevenin de eerste studiejaren en de beroepscompetenties die tijdensde eerste fase van de opleiding behaald moeten worden.

Wil je het boek lezen?ZorgBasics - Preventie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marleen Mares. Lezen ZorgBasics - Preventie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN