Half wild

Half wild - Sally Green | Fthsonline.com

...nt. Marcus felt more life-like than in the first novel ... PDF ePUB - Half wild ... . In the first novel he read like a paper cut-out. Now he read like the MC's father and a somewhat evil person. Half Wild is young adult fantasy novel, and the second book in the Half-Life series by Sally Green. It was published on 24 March 2015 and is the sequel to Half Bad, which was released the previous year. Half Wild is the second book in the proposed trilogy. Half wild. Half zwart 2 (Paperback). Na eindelijk zi ... Half Wild - Sally Green - 9789048820474 | Bruna.nl ... . Half wild. Half zwart 2 (Paperback). Na eindelijk zijn vader Marcus te hebben ontmoet, is Nathan nog steeds op de vlucht. Marcus is de gevreesde leider... Half Wild. Na eindelijk zijn vader Marcus te hebben ontmoet, is Nathan nog steeds op de vlucht. Marcus is de gevreesde leider van de Zwarte Heksen, en... Half wild. Na eindelijk zijn vader Marcus te hebben ontmoet, is Nathan nog steeds op de vlucht. Marcus is de gevreesde leider van de Zwarte Heksen, en de Witte Heksen maken jacht op zijn zoon. Nu Nathan van zijn vader drie geschenken heeft gekregen en een volwaardige heks is, jagen de Witte Heksen nog fanatieker op hem. Terwijl Nathan op zoek is naar zijn vriend Gabriël en Annalise, een Witte ... L...

INFORMATIE

AUTEUR
Sally Green
DIMENSIE
7,57 MB
BESTANDSNAAM
Half wild.pdf

OMSCHRIJVING

Na eindelijk zijn vader Marcus te hebben ontmoet, is Nathan nog steeds op de vlucht. Marcus is de gevreesde leider van de Zwarte Heksen, en de Witte Heksen maken jacht op zijn zoon. Nu Nathan van zijn vader drie geschenken heeft gekregen en een volwaardige heks is, jagen de Witte Heksen nog fanatieker op hem. Terwijl Nathan op zoek is naar zijn vriend Gabriel en Annalise, een witte heks op wie hij verliefd is, moet hij zijn nieuwe, overweldigende gave onder controle zien te krijgen...Sally Green voert de lezer mee naar een parallelle wereld waarin Witte en Zwarte Heksen de dienst uitmaken, en waarin licht en duister en goed en slecht in een eeuwigdurende strijd zijn verwikkeld. Sally Greens trilogie is inmiddels aan vijftig landen verkocht.

Wil je het boek lezen?Half wild in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sally Green. Lezen Half wild Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN