Durf te kiezen

Durf te kiezen - Gijs Weenink | Fthsonline.com

...de natuur (herstellen), stilte/rust en authentieke connecties ... Leerling, durf een cultuurprofiel te kiezen - De Correspondent ... . Het bewonersinitiatief 'Durf te kiezen' wil nog dit jaar een burgerinitiatief indienen bij de gemeente Oldebroek. Daarin wordt voorgesteld om in het voorjaar van 2019 een enquête te houden over ... Durf te kiezen: blijf zo wendbaar! CLEAR Solutions 21 april 2020 Blog, News, Top Stories. De voordelen van de huidige nadelen - veranderen accepteren en continu verbeteren. Een groot Amsterdams filosoof zei ooit: elk nadeel heeft z' ... bol.com | Durf te kiezen, Gijs Weenink | 9789461262646 ... ... . Een groot Amsterdams filosoof zei ooit: elk nadeel heeft z'n voordeel. Dat is precies waar het ook in de huidige tijd om gaat. Durf jij te kiezen?! Vanwaar dit onderwerp? Mijn ervaring: Gisteravond had ik een vergadering. Van een groepje van de kerk waar ik in zit. Nu ben ik niet meer zo heel actief in de kerk. In die zin dat we nog maar af en toe naar de kerk gaan. En dan ook meestal op de tweede zondag van de maand. Het vwo op het Dr.-Knippenbergcollege biedt je de beste voorbereiding voor een universitaire vervolgstudie en/of academische carrière. Als enige WON-school in Helmond bieden wij het vak Wetenschapsoriëntatie (WO). Het vak WOHet vak WO leert je vanaf de brugklas tot en met het eindexamen om als een wetenschapper te denken en te werken. We onderzoeken de […] Durf te kiezen. Posted on January 20, 2019 by piasax1958. Vond een leuk boekje in de bibliotheek "Durf te kiezen, 21 stellingen waar elke organisatie over moet debatteren". Geschreven door Gijs Weenink. Hij beschrijft treffend hoe het er in de meeste organisaties toegaat. Alle lijstjes zijn bekend: het sportmoment van het jaar, de beste sportman en -vrouw, de beste sportploeg én de beste sporters in elke sport denkbaar. Maar wat is dan eigenlijk hét sportsponsormoment van het jaar? Dat wordt lastig, want sportmarketeers hebben dit jaar laten merken dat ze niet kunnen kiezen. We garanderen je dat je vol inspiratie naar huis gaat. Zo is ook het BoulangerieTeam weer aanwezig om jou als bezoeker te verrassen. Dit keer gaan boulangers Kris Huijsman en Gerrit Huckriede aan de slag met het centrale thema van de beurs: durf te kiezen. Want ook op het gebied van creativiteit kunnen keuzes worden gemaakt. Durf te kiezen! Door. GezinsGids. op. 28 september 2015. Deel. Tweet. Deel. Deel. 0 comments. Het feit dat dit leven beperkt en eindig is, maakt dat je gedwongen wordt te kiezen. Dat kan lastig zijn. Dat telt niet alleen als je iets aanschaft, maar ook bij het kiezen van een avondinvulling of, groter, je levensbestemming....

INFORMATIE

AUTEUR
Gijs Weenink
DIMENSIE
7,5 MB
BESTANDSNAAM
Durf te kiezen.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland vergadert zich suf. Dagelijks praten managers over nieuwe organisatiedoelen, mission statements en visies. Het leidt meestal tot wollige nota's vol braaftaal die in een la verdwijnen en zelden tot keuzes. Volgens Gijs Weenink kan het anders. Weenink is een warm pleitbezorger van scherpe debatten die organisaties helpen om keuzes te maken. In dit boek beschrijft Weenink de 21 belangrijkste debatten die volgens hem in elke organisatie gevoerd moeten worden. U krijgt 21 concrete stellingen waarmee u met uw medewerkers direct het debat kunt aangaan. Het zijn stellingen die schuren: soms zult u het eens zijn met een stelling, soms oneens. En dat is precies de bedoeling: durf te kiezen! U leest in dit boek veel argumenten en praktijkvoorbeelden om u te helpen om samen met uw medewerkers het juiste gesprek te voeren en de keuzes te maken die uw organisatie verder brengen. Gijs Weenink is directeur van De Debatacademie. Hij helpt organisaties met het maken van keuzes en begeleidt hiervoor al meer dan 25 jaar lagerhuisdebatten in binnen- en buitenland. Hij trainde meer dan 25.000 mensen in communicatievaardigheden en leidde meer dan 2.500 debatten met 250.000 mensen in heel Europa.

Wil je het boek lezen?Durf te kiezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gijs Weenink. Lezen Durf te kiezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN