Varen en fietsen langs de frontlijnroute

Varen en fietsen langs de frontlijnroute - Eric Dewilde | Fthsonline.com

...aar Hannover en Berlijn, naar Tangermünde, naar Mecklenburg-Vorpommern, naar Potsdam en Brandenburg, naar Bremen… ... Varen en fietsen langs de frontlijnroute, Eric Dewilde ... ... . Het boek Varen en fietsen langs de frontlijnroute, geschreven door Eric Dewilde, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Veel plaatsen langs de Frontlijnroute zijn met de fiets in de trein te bereiken. In het gebied tussen Compiègne en Nancy is de frequentie van deze treinen niet hoog, rond Reims en Verdun zelfs maar een paar per dag. Het eindpunt Basel heeft goede treinverbindingen, waaronder een rechtstreekse dagtrein naar Brussel. Bestel Varen ... Varen en fietsen langs de frontlijnroute - NRC Webwinkel ... . Het eindpunt Basel heeft goede treinverbindingen, waaronder een rechtstreekse dagtrein naar Brussel. Bestel Varen en fietsen langs de frontlijnroute van Eric Dewilde. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Varen en fietsen langs de Frontlijnroute; Varen en fietsen langs de Frontlijnroute Eric Dewilde. Nederlands | Paperback € 22,00 + 44 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Varen en fietsen langs de frontlijnroute direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De Belgische Westhoek en de kanalen van Noord-Frankrijk vormen een prachtig vaargebied, waar je geconfronteerd wordt met de talloze relicten van de 'Groote Oorlog', die hier 100 jaar geleden heeft gewoed. Toen in 1914 de Duitse opmars door België en Frankrijk richting Parijs stil viel vormde zich een breed front langs de natuurlijke barrières, dikwijls rivieren en kanalen. Veel ... Varen en fietsen langs de frontlijnroute.pdf PUBLICEER DATUM februari 2015 SCHRIJVER Eric Dewilde ISBN 9789077135426. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. Luik, augustus 1914: zoektocht naar een vergeten slag. Discretionaire ruimte bij de Belgische lokale...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Dewilde
DIMENSIE
9,59 MB
BESTANDSNAAM
Varen en fietsen langs de frontlijnroute.pdf

OMSCHRIJVING

De Belgische Westhoek en de kanalen van Noord-Frankrijk vormen een prachtig vaargebied, waar je geconfronteerd wordt met de talloze relicten van de 'Groote Oorlog', die hier 100 jaar geleden heeft gewoed. Toen in 1914 de Duitse opmars door België en Frankrijk richting Parijs stil viel vormde zich een breed front langs de natuurlijke barrières, dikwijls rivieren en kanalen. Veel oorlogsmonumenten zijn vanaf het water bereikbaar of makkelijk te fietsen vanuit een jachthaven. Het boek bespreekt verschillende lussen over een gebied van Westhoek tot de oorlogssites langs de Maas, Lotharingen, de Vogezen en de Zwitserse grens.Met een schat aan informatie, en prachtige foto's is dit een onmisbare gids voor wie te water, per fiets of te voet de geschiedenis van de 'Groote Oorlog' wil herbeleven, en dit wil koppelen aan een tocht in de natuur tussen prachtige landschappen.

Wil je het boek lezen?Varen en fietsen langs de frontlijnroute in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Dewilde. Lezen Varen en fietsen langs de frontlijnroute Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN