De navolging van Christus

De navolging van Christus - Thomas à Kempis | Fthsonline.com

...isis door christenen van alle plaatsen als lijfboek omarmd ... Kempis, Thomas a: De navolging van Christus - Van der Wal ... ... . Dit boek van bijbelse, oud-christelijke en middeleeuwse wijsheid is in duizenden uitgaven gedrukt en in allerlei talen vertaald. Navolging van Christus | ISBN 9789025959395 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek 'De navolging van Christus' van de middeleeuwse monnik Thomas a Kempisis door christenen van alle plaatsen als lijfboek omarmd. Dit boek van bijbelse, oud-christelijke en middeleeuwse ... Boekwinkeltjes.nl ... . Dit boek van bijbelse, oud-christelijke en middeleeuwse wijsheid is in duizenden uitgaven gedrukt en in allerlei talen vertaald. Al meer dan vijf eeuwen lang heeft het Het boek 'De navolging van Christus' van de middeleeuwse monnik Thomas a Kempis kan beschouwd worden als één van de lijfboeken van een christen. Het is ook één van de eerste boeken die werden voorgelezen op Radio Maria, ondertussen al enige jaren geleden. De navolging van Christus is na de Bijbel het meest vertaalde en verspreide boek van de christenheid. Ook voor veel mensen vandaag is deze vijftiende-eeuwse spirituele gids een bron van inspiratie. Recent nog werd eruit geciteerd door Ben Bernanke, president van de Amerikaanse Centrale Bank, tijdens een crisisberaad over de kredietcrisis. Het boek 'De navolging van Christus' van de middeleeuwse monnik Thomas a Kempis is door christenen van alle plaatsen als lijfboek omarmd. Dit boek van bijbelse, oud-christelijke en middeleeuwse wijsheid is in duizenden uitgaven gedrukt en in allerlei talen vertaald....

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas à Kempis
DIMENSIE
4,55 MB
BESTANDSNAAM
De navolging van Christus.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek 'De navolging van Christus' van de middeleeuwse monnik Thomas a Kempis is door christenen van alle plaatsen als lijfboek omarmd. Dit boek van bijbelse, oud-christelijke en middeleeuwse wijsheid is in duizenden uitgaven gedrukt en in allerlei talen vertaald. Al meer dan vijf eeuwen lang heeft het de weg naar miljoenen lezers gevonden, die de vele honderden raadgevingen vaak levenslang hebben herlezen en overwogen.Het boek was enkele jaren niet meer leverbaar en verschijnt nu in een nieuwe vertaling van Jacques Koekkoek. Volgens Gerard De Korte, bisschop van Den Bosch, 'brengt Thomas a Kempis ons bij het hart van het evangelie: de liefde voor Jezus, eenvoud en onderlinge gemeenschap'.

Wil je het boek lezen?De navolging van Christus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas à Kempis. Lezen De navolging van Christus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN