Over gewicht en gezondheid

Over gewicht en gezondheid - Els van Thiel | Fthsonline.com

...Thiel Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus ... Over gewicht en gezondheid [e-Book] - Els van Thiel ... ... . Via Edusana organiseren we in Zeist geregeld informatieve lezingen en workshops over gezondheid en gezond leven. ... Want of het nou gaat over gewicht, geheugen, seksdrive, spierkracht, energie of humeur, elke man van jong tot oud wordt van top tot teen beïnvloed door zijn hormonen. Resveratrol tegen overgewicht. Info-site voor iedereen die bewuster wil omgaan met zijn gezondheid en zijn levenskwaliteit wil ver ... Obesitas - Wikipedia ... . Info-site voor iedereen die bewuster wil omgaan met zijn gezondheid en zijn levenskwaliteit wil verbeteren met niet-toxische gezondheidszorg.Naast, op wetenschappelijke studies gebaseerde, praktische informatie, vind je ook informatie over voorschriftvrije producten en voedingssupplementen. Over gewicht en gezondheid deskundigen over de praktijk en de feiten. Els van Thiel . Er bestaan tal van controversen over het probleem van overgewicht. Is het een verslaving of is het aangeboren? In hoeverre liggen psychische problemen eraan ten grondslag? Welke rol ... Armoede speelt ook vaak een rol bij overgewicht en obesitas. Wij willen door het aanbieden van laagdrempelige workshops gezinnen van diverse achtergronden en een lage SES bereiken en op een toegankelijke manier kennis bijbrengen over gezonde keuzes met betrekking tot voeding. De informatie over leefstijl en gezondheid wordt op maat aangeboden. Je hebt overgewicht en bent dus te zwaar. Hierdoor heb je een grotere kans op bepaalde ernstige ziektes zoals diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Start zo snel mogelijk met afvallen om je gezondheid te verbeteren. Je hebt zwaar overgewicht (obesitas) en bent dus veel te zwaar....

INFORMATIE

AUTEUR
Els van Thiel
DIMENSIE
6,67 MB
BESTANDSNAAM
Over gewicht en gezondheid.pdf

OMSCHRIJVING

Over gewicht en gezondheid 1e druk is een boek van Els van Thiel uitgegeven bij Wereldbibliotheek. ISBN 9789028425767 Er bestaan tal van controversen over het probleem van overgewicht. Is het een verslaving of is het aangeboren? In hoeverre liggen psychische problemen eraan ten grondslag? Welke rol speelt de welvaartsmaatschappij waarin voedsel onbeperkt verkrijgbaar is? Wie bepaalt eigenlijk wat overgewicht is en bij welke waarde de body mass index (BMI) naar de verkeerde kant doorslaat? Welke rol spelen de farmaceutische industrie en de verzekeringsmaatschappijen bij het bepalen van een medisch etiket? En kun je overgewicht wel bestrijden?In 1979 publiceerde journalist Els van Thiel een boek over dit onderwerp, Overmorgen begin ik. Om te weten te komen wat er sindsdien is veranderd in onze kijk op overgewicht, heeft zij nu haar licht opgestoken bij 16 wetenschappers: artsen, psychologen, sociologen, filosofen en psychotherapeuten, maar ook een ethicus, een hoogleraar sport- en bedrijfsgeneeskunde, een antropoloog en een volksgezondheidsdeskundige. En al zijn deze deskundigen het lang niet altijd met elkaar eens, ze kunnen vanuit hun expertise wel praktische tips geven, die mensen kunnen helpen die op eigen kracht hun overgewicht willen aanpakken.

Wil je het boek lezen?Over gewicht en gezondheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Els van Thiel. Lezen Over gewicht en gezondheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN