Het was wat was

Het was wat was - Geert van Istendael | Fthsonline.com

...hairs on the deck of the Titanic. wassen (ook: planten , roeien , in een pot doen ) Witwasmiddel werkt het best met een katoenprogramma ... was - Vertaling Duits-Nederlands - Mijnwoordenboek ... . Meestal is het wasmiddel geschikt voor temperaturen van 20 tot 90°C. Kijk hiervoor op de verpakking. Een poeder met zuurstofbleekmiddel werkt het beste vanaf 60°C. Lees meer over wasprogramma's. Wat is het beste witwasmiddel? In het najaar van 2019 hebben we we 42 witwasmiddelen getest. Daggegevens van het weer in Nederland. Kies station, jaar, maand, dag en druk vervolgens op de knop "toon" Wat is het verschil tussen ... Alles wat er was door Hanna Bervoets | Scholieren.com ... . Daggegevens van het weer in Nederland. Kies station, jaar, maand, dag en druk vervolgens op de knop "toon" Wat is het verschil tussen bonte was, fijne was of witte was? Hoe lees je de wasvoorschriften op kleding? Mag je afwijken van het wasvoorschrift? Wanneer mag je iets niet wassen in de wasmachine en moet het naar de stomerij of op de hand? Welk wasmiddel of wasverzachter gebruik je voor welke kleding?...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert van Istendael
DIMENSIE
9,95 MB
BESTANDSNAAM
Het was wat was.pdf

OMSCHRIJVING

Op het eerste gezicht zit er iets geruststellends in de manier waarop de dichter Geert van Istendael naar de wereld kijkt. Nauwkeurig neemt hij de dingen waar, laat de taal de dingen ook beminnen, 'Wis laat zich willig buigen, wacht met drogen,' zegt hij over de mand. Maar telkens weer sluipt een lichte onrust de gedichten binnen. Soms ingegeven door het tastbare: 'Het slijk der aarde is mijn zaligheid,' soms door de geest: 'Ziedaar zijn ziel. Geen commentaar.'Net zo nauwkeurig als Van Istendael de dingen bekijkt, luistert hij naar mensen. Het levert een cyclus van een wonderschone, melancholieke, aardse tragiek.As 'k ik niet werk als zot, staat er direct 'ne jonge gast gereed die minder kost.Nee, de berusting uit de titel is schijn. Van Istendael geeft de moed voorlopig niet op.

Wil je het boek lezen?Het was wat was in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert van Istendael. Lezen Het was wat was Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN