Zwartkonijn

Zwartkonijn - Kevin Brooks | Fthsonline.com

...weken zagen de onderzoekers dat insulineresistentie sterk was verminderd ... Zwartkonijn - Kevin Brooks | Boeken.com ... . Zwartkonijn is een rechtgeaarde thriller, nagelbijtend spannend, maar Brooks schildert tegelijkertijd bijna achteloos een schrijnend mooi portret van de teloorgang van vriendschap, van sluimerende klasseverschillen en van jongeren die bijna volwassen zijn.'' VPRO Gids (22 mei 2010) '' Lezen Magazine (01 juni 2010) Zwartkonijn is een rechtgeaarde thriller, nagelbijtend spannend, maar Brooks schildert tegelijkertijd bijna achteloos een schrijnend mooi portret van de teloorgang van vriendschap, van sluimerende klasseverschillen en van jongeren die bijna volwassen zijn.' Zwartkonijn is een rechtgeaarde thriller, nagelbijtend spannend, maar ... bol.com | Zwartkonijn, Kevin Brooks | 9789061699316 | Boeken ... .' Zwartkonijn is een rechtgeaarde thriller, nagelbijtend spannend, maar Brooks schildert tegelijkertijd bijna achteloos een schrijnend mooi portret van de teloorgang van vriendschap, van sluimerende klasseverschillen en van jongeren die bijna volwassen zijn.' Lees meer. Boekdetails. Auteur(s): Kevin Brooks. Taal: Pete Boland heeft het de hele zomervakantie, zoals alleen pubers dat kunnen, druk met nietsdoen. Lange, snikhete dagen glijden voorbij. Maar dan belt zijn oude schoolvriendin Nicole. 'Moet je horen, Pete... weet je die kermis in het park? Ik dacht om met z'n allen af te spreken... net als vroeger.' De herinneringen aan vroeger zijn echter niet alleen vrolijk, en terwijl jaloezie en oud zeer ... Bestel Zwartkonijn van Kevin Brooks. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lief zwart konijn (vrouwtje) Lief zwart konijn (vrouwtje). Bijna 1 jaar oud. Wij doen haar weg omdat we twee dwergjes hebben gekocht. € 10,00 3 jun. '20. Ommen 3 jun. '20. Wim Ommen. Babykonijntjes 7 bruin met zwart. Kleine babykonijntjes, 4 weken oud. Gaan door het hok lopen, beginnen nu zelf te eten. Koop en Verkoop Konijnen op Marktplaats. Dwergkonijnen, vlaamse reuzen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Zwartkonijn | ISBN 9789022325032 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel D...

INFORMATIE

AUTEUR
Kevin Brooks
DIMENSIE
9,71 MB
BESTANDSNAAM
Zwartkonijn.pdf

OMSCHRIJVING

Pete Boland heeft het de hele zomervakantie, zoals alleen pubers dat kunnen, druk met nietsdoen. Lange, snikhete dagen glijden voorbij. Maar dan belt zijn oude schoolvriendin Nicole. 'Moet je horen, Pete... weet je die kermis in het park? Ik dacht om met z'n allen af te spreken... net als vroeger.' De herinneringen aan vroeger zijn echter niet alleen vrolijk, en terwijl jaloezie en oud zeer boven komen, raken vijf vrienden verwikkeld in de afschuwelijkste nacht die ze ooit hebben meegemaakt.

Wil je het boek lezen?Zwartkonijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kevin Brooks. Lezen Zwartkonijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN