Een oud geheim

Een oud geheim - Frederika Meerman | Fthsonline.com

...2 mei 2020. Deel WhatsApp Email Tweet. Het is april 1945 en de oorlog loopt op z'n einde ... De 9 geheimen van vrouwen die gracieus oud worden ... . Het zuiden van Nederland is al bevrijd, maar het noorden en westen zijn nog bezet door de Duitsers. Een oud geheim. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Schrijver: Meerman, Frederika: Inhoud: Twee hartsvriendinnen, die verkering krijgen met twee jongens die ... Een oud geheim Hartsvriendinnen Alisa en Jenny doen alles samen, ook verliefd worden ... relaties - verliefd op een oudere man - Geheimen van ... .. Een oud geheim Hartsvriendinnen Alisa en Jenny doen alles samen, ook verliefd worden op twee leuke jongens. Daar waar Jenny's moeder blij is dat haar dochter een vriend heeft, is Alisa's moeder het niet met Alisa's keuze eens. Een oud geheim (Paperback). Een oud geheimHartsvriendinnen Alisa en Jenny doen alles samen, ook verliefd worden op twee leuke jongens. Daar waar Jenny's... Een oud geheim. Hartsvriendinnen Alisa en Jenny doen alles samen, ook verliefd worden op twee leuke jongens. Daar waar Jenny"s moeder blij is dat haar dochter een vriend heeft, is Alisa"s moeder het niet met Alisa"s keuze eens. De situatie wordt nog erger als Alisa en Jenny met hun vrienden op vakantie willen gaan. Samen met haar jeugdliefde Mark leidt Lisette een rustig bestaan in Den Haag. Hier komt echter een abr...

INFORMATIE

AUTEUR
Frederika Meerman
DIMENSIE
7,88 MB
BESTANDSNAAM
Een oud geheim.pdf

OMSCHRIJVING

Een oud geheimHartsvriendinnen Alisa en Jenny doen alles samen, ook verliefd worden op twee leuke jongens. Daar waar Jenny's moeder blij is dat haar dochter een vriend heeft, is Alisa's moeder het niet met Alisa's keuze eens. De situatie wordt nog erger als Alisa en Jenny met hun vrienden op vakantie willen gaan. Maar tijdens de vakantie gebeurt er iets, wat het leven van iedereen zal veranderen. En dan komt ook een oud geheim, dat goed verborgen is gehouden, boven water.Over de auteurFrederika Meerman heeft inmiddels meer dan vijftien titels op haar naam staan en haar werk is ook vertaald in meerdere talen. Haar boeken zijn vlot leesbaar en worden zeer gewaardeerd door haar grote schare fans. En gelukkig voor haar fans is ze nog lang niet uitgeschreven!

Wil je het boek lezen?Een oud geheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frederika Meerman. Lezen Een oud geheim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN