De ommelanden

De ommelanden - Elvis Peeters | Fthsonline.com

...wijzers; Over ons; contact. afspraak maken ... Melkfabriek De Ommelanden - Wikipedia ... . afspraak afzeggen. Contactformulier. Naam. Geboortedatum. Email. Telefoonnummer. Onderwerp. Bericht. Verstuur. Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naam. De naam Ommelanden wordt voor het eerst vermeld in een akte van 26 september 1386, waarbij enkele Oosterlauwerse landschappen en de stad Groningen een verbond tegen de hoofdeling Onno Onsta sluiten. Daarbij wordt gesproken over de stad Gro ... Welkom op onze website - Ommeland Makelaardij en Assurantiën ... . Daarbij wordt gesproken over de stad Groningen mitten ghemenen Ummelanden.In een Latijnse akte van 30 juni 1338 wordt al gesproken van terrae circumjacentes ('omliggende landen'). DE OMMELANDEN. Een zinderende roman van Elvis Peeters over de kloof tussen stad en achterland 'de fascinerende ambiguïteit en vertelkracht van Peeters' beste boeken. ' ⭐️⭐️⭐️⭐️ De Morgen 'een tweevoudig aangrijpend verhaal, dat een even weerbarstig als optimistisch einde kent.' ⭐️⭐️⭐️⭐️ NRC Kom dan kijken in de Ommelanden. Hier hebben wij diverse kantoor units en grotere metrages beschikbaar. Huren in groningen, kijk zeker bij de Ommelanden! Unieke locatie Business Units Beschikbaar Grotere metrages beschikbaar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Elvis Peeters
DIMENSIE
8,50 MB
BESTANDSNAAM
De ommelanden.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge fotografe is voor haar nieuwe project neergestreken in het snikhete, vergeten achterland van Europa, waar ze de dood portretteert. Wat ze zich niet realiseert, is dat de ommelanders haar bewegingen en gedragingen nauwlettend volgen.Tot ze met autopech strandt op een verlaten grindweg. Vanaf dat moment tonen de bewoners en het dorre achterland hun ware gezicht. Honderden kilometers verderop, in de bruisende stad met tuinbouwtorens, maken dierbaren zich zorgen over de terugkeer van de fotografe. De almaar aanhoudende droogte drijft hen tot het uiterste. De ommelanden is een roman over het contrast tussen stad en achterland, over verbittering en veerkracht. En bovenal over de vraag wie we tot onze groep rekenen als levensbronnen schaars worden.

Wil je het boek lezen?De ommelanden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elvis Peeters. Lezen De ommelanden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN