Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap - W. Veenbaas | Fthsonline.com

...aardigheid om jezelf te leiden en richting te geven ... Post-hbo-opleiding Persoonlijk Leiderschap - Windesheim ... . Dat klinkt als een mooi streven. Maar hoe doe je dat? Wat houdt het precies in? Het betekent dat je eigen regie neemt over je werk, carrière, persoonlijke ontwikkeling en leven. Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden, én om bewuste keuzes te maken. In dit artikel lees je wat de definitie van persoonlijk leiderschap is en hoe je het met 5 eenvoudige stappen in de praktijk kan brengen. Met persoonlijk leiderschap bedoelen we precies d ... Persoonlijk leiderschap: training en coaching ... . Met persoonlijk leiderschap bedoelen we precies die stappen nemen die je helpen om het stuur in eigen handen te nemen. Om te beseffen en te merken dat jij sturing mag geven aan je eigen leven en (met hun toestemming) aan dat van de mensen om je heen. Het kan echter ook nadelen met zich meebrengen. Leiderschap met hoofd én hart is niet iedereen gegeven. Wellicht is het mogelijk deze 10 tips te zien als een bijdrage tot karaktervorming en minder als kale technie...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Veenbaas
DIMENSIE
12,53 MB
BESTANDSNAAM
Persoonlijk leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Persoonlijk leiderschap 2e druk is een boek van W. Veenbaas uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024405558 In dit boek wordt de lezer persoonlijk aangesproken. Het biedt een uitdaging tot groei en ontwikkeling. Persoonlijk leiderschap beschrijft de, uitdaging om de eigen persoonlijkheid optimaal te gebruiken bij het leiding geven. Kennis, kunde, macht en machtsmiddelen kunnen een leider behulpzaam zijn bij het leiding geven, maar iedere leider beseft dat het in essentie daar niet om gaat. Een leider heeft uiteindelijk steeds de eigen persoonlijkheid-ter beschikking als instrument om zijn muziek van het leiding geven te maken. Het leiding kunnen geven, het leiding durven geven en het gebruiken van persoonlijke inspiratie om veranderingen te initi ren zijn centrale thema's. Steeds opnieuw wordt er teruggekeerd naar de persoon van de leider zelf. Vanuit dit centrale perspectief is het boek geschreven. Het gaat over de mens die in zijn werk bereid en in staat is te handelen vanuit de visie dat hij schipper en schip tegelijk is. Dit boek is bedoeld als een inspiratiebron voor de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Wil je het boek lezen?Persoonlijk leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Veenbaas. Lezen Persoonlijk leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN