De anatomie van liefde

De anatomie van liefde - R. Boswijk-Hummel | Fthsonline.com

...oordrongen is van dit christelijk liefdesbegrip ... De anatomie van liefde - R. Boswijk-Hummel. Zoekeenboek.nl ... . Dit inzicht helpt hem een genuanceerde 'anatomie van de liefde ... De anatomie van liefde gaat in zijn geheel over deze bron. Op heldere en gedetailleerde wijze beschrijft de auteur verschillende verschijningsvormen van liefde, onder andere: vreugde, liefde, extase, mededogen, opofferingsgezindheid, verlangen, troost, vertrouwen, geduld, wanhoop, stoutmoedigheid, tederheid, ontroering en verontwaardiging. DE ANATOMIE VAN LIEFDE gaat in zijn geheel ov ... De anatomie van liefde - centrumboswijk.nl ... . DE ANATOMIE VAN LIEFDE gaat in zijn geheel over deze bron. Op haar heldere, zorgvuldige en gedetailleerde wijze beschrijft de auteur verschillende verschijningsvormen van liefde, onder andere: vreugde, liefde, extase, mededogen, opofferingsgezindheid, verlangen, troost, vertrouwen, geduid, wanhoop, stoutmoedigheid, tederheid, ontroering en verontwaardiging. Anatomie van liefde, van R. Boswijk-H Artikelnummer: 9789060206041. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 De anatomie van het geluk Julius Reynders. Liefde in tijden van maakbaarheid. In de hoop liefde te vinden gaat Jonathan, een biomedisch wetenschapper van zevenendertig, op reis naar Zuid-Amerika. De reis, die langs een aantal clubs en bordelen voert, brengt hem niets dan somberheid, ......

INFORMATIE

AUTEUR
R. Boswijk-Hummel
DIMENSIE
12,76 MB
BESTANDSNAAM
De anatomie van liefde.pdf

OMSCHRIJVING

In haar boeken heeft Riekje Boswijk-Hummel het hart - dat wil zeggen het vermogen en de behoefte om liefde te geven en te ontvangen - altijd de bron van het menselijk handelen genoemd. De anatomie van liefde gaat in zijn geheel over deze bron. Op heldere en gedetailleerde wijze beschrijft de auteur verschillende verschijningsvormen van liefde, onder andere: vreugde, liefde, extase, mededogen, opofferingsgezindheid, verlangen, troost, vertrouwen, geduld, wanhoop, stoutmoedigheid, tederheid, ontroering en verontwaardiging.Als speciale vermogens van het hart worden het geweten en de capaciteit om te zuiveren door middel van spijt, berouw en vergeving beschreven. De anatomie van liefde is een logisch vervolg op voorgaande boeken van Riekje Boswijk, die samen de belangrijkste knooppunten in het leven van volwassenen beschrijven, maar kan ook zelfstandig, zonder voorkennis uit de andere boeken, worden gelezen. Het boek is niet alleen interessant voor wie zich in de psychologie van de mens verdiept, maar ook voor wie een meer filosofisch getint boek waardeert. Mede daarom is het een opmerkelijk boek.

Wil je het boek lezen?De anatomie van liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Boswijk-Hummel. Lezen De anatomie van liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN