Terra insecta

Terra insecta - Anne Sverdrup-Thygeson | Fthsonline.com

...rdrup-Thygeson de lezer rond in de verbazingwekkende wereld van insecten ... Terra Insecta, Anne Sverdrup-Thygeson - Ebook ... ... . Je leest over soorten met oren op hun knieën, ogen op hun geslachtsdelen en een tong onder hun voeten. In Terra insecta leidt de Noorse entomoloog Anne Sverdrup-Thygeson de lezer rond in de verbazingwekkende wereld van insecten. Je leest over soorten met oren op hun knieën, ogen op hun geslachtsdelen en een tong onder hun voeten. Terra insecta is geen naslagwerk of studieboek, eerder een mozaïek va ... Terra Insecta eBook: Sverdrup-Thygeson, Anne, Post ... ... . Terra insecta is geen naslagwerk of studieboek, eerder een mozaïek van korte verhalen die allemaal met elkaar te maken hebben. Een soort ecosysteem waar alles met alles samenhangt. Net als in de echte wereld. Titel: Terra insecta Auteur: Anne Sverdrup-Thygeson Vertaler: Lammie Post-Oostenbrink Uitgever: De bezige bij ISBN: 9789403138701 Terra insecta is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Terra insecta PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Terra insecta Terra insecta; ISBN 9789403138701 Uitgever Bezige Bij b.v., Uitgeverij De Druk vanaf 1e Verschenen 25-10-2018 Taal Nederlands Bladzijden 224 pp. Bindwijze Paperback Rubriek Literatuur. Terra insecta Anne Sverdrup-Thygeson Over de fascinerende beestjes die de wereld draaiende houden. Insecten ... Lees van Terra insecta maar. Een magistraal boek over wezens waar we nog veel te weinig van afweten. Je zult ervan genieten! Terra insecta / Anne Sverdrup-Thygeson / De Bezige Bij / als paperback en als e-book. Bestel hier. Lok insecten in je tuin met de volgende planten: Anne Sverdrup-Thygeson is een geweldige auteur. Download en lees het boek Terra Insecta op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Terra Insecta in PDF, ePUB, MOBI. Terra Insecta. The little ones that make the world go 'round Original title: Insektenes planet Publisher: J.M. Stenersen Forlag 2018 Non Fiction / Nature 60000 Words English sample material available, 120 pages, English CV available Insects are everywhere. They live at an altitude of eighteen thousand feet, in Insecten zijn overal. Ze leven op twee kilometer hoogte, in diepe grotten, in je computer en in de neusgaten van een walrus. Voor ieder mens op aarde bestaan er tweehonderd miljoen insecten. Maar terwijl het aantal mensen de afgelopen veertig jaar is verdubbeld, is de hoeveelheid insecten gehalveerd. Dit is een desastreuze ontwikkeling, want mens en dier zouden niet overleven zonder die kleine ... Terra insecta is geen naslagwerk of studieboek, eerder een mozaïek van korte verhalen die allemaal met elkaar te maken hebben. Een soort ecosysteem waar alles met alles samenhangt. Net als in de echte wereld. — Eerder verschenen op haasblog.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Sverdrup-Thygeson
DIMENSIE
3,19 MB
BESTANDSNAAM
Terra insecta.pdf

OMSCHRIJVING

Insecten zijn overal. Ze leven op twee kilometer hoogte, in diepe grotten, in je computer en in de neusgaten van een walrus. Voor ieder mens op aarde bestaan er tweehonderd miljoen insecten. Maar terwijl het aantal mensen de afgelopen veertig jaar is verdubbeld, is de hoeveelheid insecten gehalveerd. Dit is een desastreuze ontwikkeling, want mens en dier zouden niet overleven zonder die kleine beestjes.In Terra insecta leidt de Noorse entomoloog Anne Sverdrup-Thygeson de lezer rond in de verbazingwekkende wereld van insecten. Je leest over soorten met oren op hun knieën, ogen op hun geslachtsdelen en een tong onder hun voeten. Met haar enthousiasme opent ze onze ogen voor diersoorten die op het eerste gezicht overbodig, vies of eng lijken, maar die in werkelijkheid cruciaal zijn voor ons ecosysteem en leefklimaat.

Wil je het boek lezen?Terra insecta in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Sverdrup-Thygeson. Lezen Terra insecta Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN