Muziekleer in theorie en praktijk

Muziekleer in theorie en praktijk - Hennie Schouten | Fthsonline.com

...e musici en amateurs die op professionele wijze actief willen zijn in de muziek ... PDF ePUB - Muziekleer in theorie en praktijk ... . Vergelijken - Muziekleer in theorie en praktijk (e-Book) (Hennie Schouten) ISBN: 9789049401061 - Dit boek kan worden beschouwd als het vervolg op Eenvoudige muziekleer en is geschreven voor aanstaande musici en amateurs die op professionele wijze… Muziekleer in theorie en praktijk. Dit boek kan worden beschouwd als het vervolg op Eenvoudige muziekleer en is geschreven voor aanstaande musici en... 'Muziekleer in theorie en praktijk' door Hennie Schouten - Onze prijs: €2 ... Studystore | Muziekleer in theorie en praktijk, Schouten ... ... ... 'Muziekleer in theorie en praktijk' door Hennie Schouten - Onze prijs: €20,55 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. "Muziekleer in theorie en praktijk" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Muziek, Artiesten > Muziek Muziek, Artiesten > Muziek algemeen > Muziekinstrumenten en - techniek werpen en door suggesties aan de leerlingen, anderzijds door de 'Vragen en Op - gaven Muziekl...

INFORMATIE

AUTEUR
Hennie Schouten
DIMENSIE
12,88 MB
BESTANDSNAAM
Muziekleer in theorie en praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Muziekleer in theorie en praktijk 7e druk is een boek van Hennie Schouten uitgegeven bij A.J.G. Strengholt'S Boeken Anno 1928 B.V. ISBN 9789049400422 Dit boek kan worden beschouwd als het vervolg op Eenvoudige muziekleer en is geschreven voor aanstaande musici en amateurs die op professionele wijze actief willen zijn in de muziek.Door zijn grote ervaring als muziekpedagoog weet Hennie Schouten als geen ander waar voor de meeste studenten de moeilijkheden tijdens het muziekonderricht liggen. Als auteur van vele muziekhandboeken is hij erin geslaagd een compleet en duidelijk leerboek te schrijven, waarmee studenten zich de theorie met succes eigen kunnen maken.Dit boek beperkt zich niet tot informatie over klassieke muziek, ook de techniek van de moderne muziek komt aan de orde. Tevens gaat de auteur uitvoerig in op de bijzonderheden en technieken van de verschillende instrumenten.

Wil je het boek lezen?Muziekleer in theorie en praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hennie Schouten. Lezen Muziekleer in theorie en praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN