Salam Europa!

Salam Europa! - Kader Abdolah | Fthsonline.com

...er. Het is een overrompelende roman, over de schoonheid en de betekenis van het over de grenzen kijken, waarin realiteit en verbeelding door elkaar lopen ... Salam Europa ! - Kader Abdolah - (ISBN: 9789044629064 ... ... . Het boek Salam Europa!, geschreven door Kader Abdolah, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Hossein Sadjadi Ghaemmaghami Farahani (Perzisch: حسین سجادی قائم‌مقامی فراهانی) (Arak, 12 december 1954), beter bekend onder het pseudoniem Kader Abdolah luister (info / uitleg)(Perzisch: قادر عبدالله), is een Perzisch-Nederlandse schrijver.In 1988 vestigde hij zich in Nederland. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Abdolah, Kader - Salam Europa! Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u ... bol.com | Salam Europa! (ebook), Kader Abdolah ... ... .In 1988 vestigde hij zich in Nederland. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Abdolah, Kader - Salam Europa! Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. 'Salam Europa!' is een uitstekend idee, dat te simplistisch werd uitgewerkt. Deze embed wordt niet getoond. U heeft via cookie-instellingen gekozen om deze embed niet te tonen. Salam Europa!, de nieuwe, grote roman van Kader Abdolah, is een boek over nieuwsgierigheid en belangstelling voor de ander. Het is een overrompelende roman, over de schoonheid en de betekenis van het over de grenzen kijken, waarin realiteit en verbeelding door elkaar lopen....

INFORMATIE

AUTEUR
Kader Abdolah
DIMENSIE
10,32 MB
BESTANDSNAAM
Salam Europa!.pdf

OMSCHRIJVING

Sjeed Djamal, docent oriëntalistiek aan de Universiteit van Amsterdam, woont al lange tijd in Nederland. Op een dag krijgt hij een reisboek in handen van een Perzische sjah, die in de negentiende eeuw door Europa reisde. Sjeed Djamal vindt het fascinerend. Nieuwsgierig besluit hij om deze reis zelf te maken, met een afstand van anderhalve eeuw.Samen met zijn student Iris wijdt hij zich aan de geschriften van de sjah en zijn medereizigers. Hij ziet hoe de sjah dwars door Europa reist, en zelfs door België en Nederland. Op die manier volgt hij de reusachtige karavaan van de sjah die steeds dieper het continent in trekt. Gaandeweg dringt de geschiedenis, maar ook het heden van Europa, steeds dieper tot Sjeed en zijn assistente door.Salam Europa!, de nieuwe, grote roman van Kader Abdolah, is een boek over nieuwsgierigheid en belangstelling voor de ander. Het is een overrompelende roman, over de schoonheid en de betekenis van het over de grenzen kijken, waarin realiteit en verbeelding door elkaar lopen. Tegelijk is dit boek een vertelling over het heden, waarin Kader Abdolah de gebeurtenissen van nu, rondom de immigratie en de terreur, op een onvergelijkbare manier in zijn verhaal verweeft, wat het een hoogst actuele roman maakt. Het resultaat: een schitterende oosterse vertelling over Europa.Kader Abdolah (Iran, 1954) is sinds zijn debuut De adelaars (1993) niet meer uit onze letteren weg te denken. Tot zijn grote en internationaal succesvolle romans behoren onder meer Spijkerschrift (2000), Het huis van de moskee (2005), De koning (2011) en Papegaai vloog over de IJssel (2014).

Wil je het boek lezen?Salam Europa! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kader Abdolah. Lezen Salam Europa! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN