Bio-energetica

Bio-energetica - A. Lowen | Fthsonline.com

...hting van beperkingen te bereiken.. Alexander Lowen heeft betoogd dat lichaamshouding en lichaamstaal tot de essentiële instrumenten van de psychotherapie behoren ... Bio-energetica | psychiatrie-voor-mbo ... . Bio-energetica of ook Bio-energetische Analyse is een psychotherapeutische methode, die zich niet alleen richt op iemands psychische problemen, maar ook op de geblokkeerde beweeglijkheid in diens lichaam. Een belangrijke vooronderstelling is dat er geen fundamentele scheiding is tussen lichamelijke en psychische energieprocessen. Bio-Energetica is geen oplossing voor ziektes maar een doeltreffende en efficiënte methode om je lichaam beschikbaar te maken voor gevoelens en emoties. Je gaat ... Bio-energetica, emoties ontladen door bio-energetische ... ... . Bio-Energetica is geen oplossing voor ziektes maar een doeltreffende en efficiënte methode om je lichaam beschikbaar te maken voor gevoelens en emoties. Je gaat weer voelen dat je bestaat. Met twee voeten op de grond. Deze gewaarwording heb je nodig om voor jezelf te kunnen opkomen. Het leren eerlijk worden naar jezelf is moeilijker dan we denken. Bio-energetica (Paperback). Het doel van de bio-energetica is de vreugde en het genot van het dagelijks leven te vergroten. Haar methode bestaat uit het... BIO-ENERGETICA. Bio-energet...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Lowen
DIMENSIE
10,47 MB
BESTANDSNAAM
Bio-energetica.pdf

OMSCHRIJVING

Het doel van de bio-energetica is de vreugde en het genot van het dagelijks leven te vergroten. Haar methode bestaat uit het op dynamische wijze werken met het lichaam. Met behulp van deze therapie kan de geremde mens zich vrijer voelen, en de angstige mens meer zelfvertrouwen krijgen. De te agressieve mens wordt er zachtmoediger door, en de geblokkeerde mens wordt over zijn remmingen heen geholpen. Het lichaamswerk, dat bestaat uit ademhaling, beweging en het tot uitdrukking brengen van gevoelens, leidt soms tot dezelfde inzichten als de traditionele therapievormen ons verschaffen.

Wil je het boek lezen?Bio-energetica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Lowen. Lezen Bio-energetica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN